Logo VluchtelingenWerk Nederland

Op deze pagina vind je alle logo's van VluchtelingenWerk, voor drukwerk en digitale toepassingen.

Gebruik logo VluchtelingenWerk Nederland

  • Het logo bestaat uit de vaste combinatie van het beeldmerk en de naam VluchtelingenWerk Nederland. Naam en beeldmerk mogen niet los van elkaar staan.
  • De kleuren van het logo zijn oranje (PMS 485) en rood (PMS 158). Pas het logo zoveel mogelijk toe in kleur op een witte achtergrond.
  • Bij zwart-wit publicaties mag het logo ook in zwart worden toegepast. De rechtervleugel is dan 75% zwart, de rest 100%. Het logo mag niet in andere kleuren worden gebruikt.
  • Meer informatie over andere toepassingen zoals, full-colour (CMYK), website, scherm (RGB of HEX) en verf, plakfolie, tape (RAL).
  • Het logo staat altijd rechtsboven of rechtsonder, bij voorkeur op een witte achtergrond. Er is altijd een minimale witte ruimte omheen. De afmeting van het logo beslaat een kwart van de totale breedte van de uiting. Let op, het minimale formaat van het logo is 20 mm, anders is het niet meer leesbaar.
  • Voorbeelden wat er wel en niet kan met het logo.
  • De naam van een regionale stichting wordt los van het logo gebruikt. Er is een verschil in toepassing tussen stationary en publicaties zoals flyers en folders. Voorbeelden van de manier waarop de naam van een regionale stichting wordt gebruikt.
  • Op deze pagina vind je de logo's van het CBF, ANBI en de Nationale Postcode Loterij.

Download logo VluchtelingenWerk Nederland

Hieronder kun je alle logo's downloaden, in zip-bestanden. Let op, in de zip-bestanden vind je verschillende logo's voor drukwerk en voor digitale toepassingen. Logo's voor drukwerk hebben altijd een eps. extensie. Voor digitaal gebruik is het jpg. De logo's zijn in kleur en zwart-wit (dia-positief).

Logo drukwerk kleur en zwartwit (zip-bestand)

Logo vrijstaand en diapositief (zip-bestand)

Logo digitaal basis (zip-bestand)

Logo actiesite (zip-bestand)

Logo VluchtelingenWerk 40 jaar (zipbestand)

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Volg ons via: