Kijk wat jij kunt doen voor vluchtelingen

Niemand laat zonder reden zijn vaderland, dierbaren en bezittingen achter. Mensen vluchten voor onderdrukking, oorlog of vervolging. Vluchtelingen die in ons land bescherming zoeken, moeten weer helemaal bij nul beginnen. De ondersteuning die VluchtelingenWerk samen met donateurs en vrijwilligers biedt, is dan ook hard nodig. Help je mee?

 

 • Doneer

  Met jouw steun geef je vluchtelingen een kans op een leven in veiligheid. Een leven zonder angst om vervolgd te worden voor geloof, afkomst of politieke overtuiging. Word donateur en geef vluchtelingen een kans een nieuw bestaan op te bouwen.

  Lees verder
 • Word vrijwilliger

  VluchtelingenWerk helpt vluchtelingen van aankomst tot zelfstandigheid. We ondersteunen tijdens de asielprocedure en daarna, als de vluchteling mag blijven, tijdens de integratie.

  Lees verder
 • Fiscaal schenken

  Doneren kan ook belastingvrij. Afhankelijk van je inkomen krijg je namelijk tot 52 procent van je gift terug via de Belastingdienst. Als je dat wilt, kun je dit geld ten goede laten komen aan VluchtelingenWerk.

  Lees verder
 • Nalaten

  Bij nalaten denken veel mensen eerst aan hun familie. Maar ook voor vluchtelingen kun je iets doen. Daarmee maak je van je afscheid een nieuw begin.

  Lees verder
 • Jouw bedrijf

  Wil je met jouw bedrijf iets betekenen voor VluchtelingenWerk? Of zoek je bijvoorbeeld samen met collega’s een goed doel om te steunen? Schroom dan niet en neem contact met ons op!

  Lees verder
 • VluchtelingenWerk Magazine

  Via ons magazine blijf je op de hoogte van actueel nieuws en lees je aangrijpende verhalen van vluchtelingen. Het magazine verschijnt in een papieren editie en is online te bekijken. Donateurs kunnen een gratis abonnement krijgen op het magazine.

  Lees verder
 • Webshop

  Bestel leuke producten in onze webshop. T-shirts, pennen, tassen, reisarmbandjes en meer. Met een aankoop in de webshop steun je het werk van VluchtelingenWerk.

  Lees verder
 • Stuur een kaart

  Schrijf een persoonlijke wens en steek vluchtelingen een hart onder de riem. Wij zorgen ervoor dat de kaarten terechtkomen in de asielzoekerscentra in Nederland.

  Lees verder
 • Mooie initiatieven

  Wij zijn heel blij met alle inzet van particulieren en bedrijven die vluchtelingen een hart onder de riem willen steken. Een kleine greep uit de mooie initiatieven.

  Lees verder