Overweegt u om een bijozndere gift te doen aan VluchtelingenWerk Nederland? Bekijk de mogelijkheden

Bijzondere giften

Overweegt u een bijzondere gift aan VluchtelingenWerk? Bijvoorbeeld een groter bedrag voor een specifiek doel? Of hebt u iets te vieren? Denkt u na over een periodieke schenking? U kunt veel betekenen met dit soort giften.
Wij adviseren u graag over de verschillende manieren van geven. Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden.

Een eenmalige grote gift

Als u nadenkt over het schenken van een groot bedrag aan VluchtelingenWerk, dan kunt u samen met ons bepalen hoe uw gift precies wordt ingezet. Wilt u ons reguliere werk steunen of toch liever een bepaald project? Bekijk alle mogelijkheden en meer informatie.

Een jubileum of iets te vieren

Heeft u iets te vieren? Uw verjaardag, pensionering, huwelijk, jubileum of iets anders? En wilt u liever geen cadeau voor uzelf? In dat geval kunt u uw gasten vragen om een bijdrage voor vluchtelingen. Bestel dan de donatiebox of maak een actiepagina aan.

Een Fonds op Naam

Het is ook mogelijk om een Fonds op Naam binnen VluchtelingenWerk in te stellen. Een Fonds op Naam is een schenking met een gerichte opdracht. Lees alles over deze bijzondere manier van schenken.

Andere manieren om vluchtelingen te ondersteunen:

Hebt u nog vragen?

Een bijzondere gift is vaak maatwerk. U hebt een idee wat u wilt bereiken met uw bijdrage. Samen overleggen we waar uw gift het best tot zijn recht komt. Uw wensen staan daarbij centraal.

U kunt daarover contact opnemen met onze relatiemanager, Onno Yska op telefoonnummer (020) 346 72 15 of stuur ons een e-mail: oyska@vluchtelingenwerk.nl. Hij staat u graag te woord en beantwoordt uw vragen met plezier.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Volg ons via: