dinsdag 31 januari 2017

Loop de Nijmeegse Vierdaagse voor vluchtelingen!

Loop jij ook mee met de Nijmeegse Vierdaagse? Laat je dan sponsoren voor VluchtelingenWerk Nederland! Hieronder lees je hoe dat werkt.

Ook meedoen?

Van 18 t/m 21 juli 2017 vindt de 101ste Nijmeegse Vierdaagse plaats. Inschrijven is sinds 1 april niet meer mogelijk. Ben je ingeloot?

  • Maak een sponsoractiepagina aan.
  • Kom in actie! Stuur een e-mail aan al je contacten, post je actie op Facebook, Twitter en andere social media. Vertel iedereen die je spreekt over je actie en vraag mensen je te steunen.

Wat kun je van ons verwachten?

Zet jij je tijdens de Vierdaagse in voor ons? Dat is geweldig! Uiteraard staat daar wat tegenover. Wij nemen de inschrijfkosten voor het aanmaken van een sponsoractie voor onze rekening en je ontvangt twee mooie VluchtelingenWerk shirts. Meelopen voor VluchtelingenWerk motiveert en inspireert! Want elke stap die jij straks zet, draagt eraan bij dat nog meer vluchtelingen op ons kunnen rekenen!

Imad liep voor vluchtelingen

De Iraakse Imad heeft vorig jaar meegelopen. Imad (64): 'Ik wilde al langer iets voor vluchtelingen doen, maar ik wist niet wat. Ik heb zo weinig middelen. Door de Vierdaagse te lopen en VluchtelingenWerk te steunen, hoop ik toch iets bij te dragen. Ik weet dat een leven opbouwen in een vreemd land heel moeilijk is. Dat er iemand is die jou de wegwijst, is zo ontzettend belangrijk.'

Sjoukje doet dit jaar mee

'Dit jaar wordt de derde keer dat ik de Vierdaagse loop. Ik heb VluchtelingenWerk Nederland als sponsordoel gekozen, omdat ik het belangrijk vind dat vluchtelingen in Nederland de kans krijgen om een nieuw bestaan op te bouwen. Door de vierdaagse te lopen voor dit doel, loop ik niet alleen voor mezelf maar, ook voor een ander. Dit geeft me extra motivatie!'

Gerelateerde items

Deel dit met anderen