VluchtelingenWerk West en Midden-Nederland

VluchtelingenWerk West en Midden-Nederland zet zich in voor vluchtelingen en asielzoekers in de provincies Flevoland, Noord-Holland en Utrecht. Met behulp van honderden vrijwilligers ondersteunen wij de bewoners van alle asielzoekerscentra en de statushouders in bijna alle gemeenten in ons werkgebied. Wij bieden begeleiding vanaf de asielprocedure tot en met het bouwen aan een zelfstandige toekomst in Nederland.

Lees ook meer over onze stichtingonze werkzaamheden of bekijk ons werkgebied.  

 

West en Midden-Nederland

AddToAny

Delen Tweet Delen Delen Mail

Uitgelicht | Regio

donderdag 21 juni 2018

Warme ontmoetingen op een winderige dag: de landelijke actie ‘Bakkie Doen’ op Wereldvluchtelingendag, 20 juni, was een groot succes. Op...

maandag 11 juni 2018

Ines Laith groeide als kind op in Irak. Zij heeft met haar twee kinderen Irak moeten ontvluchten vanwege oorlog en geweld.

donderdag 24 mei 2018

Kom je ook naar festival Dichterbij op zondag 3 juni? Festival Dichterbij is een gratis toegankelijk muziek, straatkunst en poëzie festival...

Inburgering: altijd een traject op maat

Inburgeraars kunnen bij VluchtelingenWerk West en Midden-Nederland terecht voor taallessen en de voorbereiding op het inburgeringsexamen (inclusief alfabetisering). Om iedereen optimaal voor te bereiden op het examen, bieden we altijd een traject op maat.

Contact

Regiokantoor
Jufferstraat 2,
1508 GE Zaandam (route
T: 075 6173 297
E: info-westmidden@
vluchtelingenwerk.nl

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. 

 

Inburgeren bij VluchtelingenWerk

VluchtelingenWerk biedt altijd een inburgeringstraject op maat. Lees meer over ons inburgeringsaanbod of neem contact op: 

T: 075-6173297
E: inburgering-westmidden@
vluchtelingenwerk.nl

Blijf op de hoogte via Facebook!