VluchtelingenWerk in Amstelveen

Vluchtelingen en asielzoekers die in de gemeente Amstelveen worden opgevangen of komen wonen, worden ondersteunt door VluchtelingenWerk West en Midden-Nederland. Onze vrijwilligers begeleiden hen bij de asielprocedure, huisvesting, integratie, taal en werk. Ook geven zij voorlichting met en over vluchtelingen.

verborgen

VluchtelingenWerk West en Midden-Nederland

VluchtelingenWerk West en Midden-Nederland zet zich in voor vluchtelingen en asielzoekers in de provincies Flevoland, Noord-Holland en Utrecht. Met behulp van honderden vrijwilligers ondersteunen wij de bewoners van alle asielzoekerscentra en de statushouders in bijna alle gemeenten in ons werkgebied. Wij bieden begeleiding vanaf de asielprocedure tot en met het bouwen aan een zelfstandige toekomst in Nederland.

Lees ook meer over onze stichtingonze werkzaamheden of bekijk ons werkgebied.  

 

West en Midden-Nederland

Uitgelicht | Amstelveen

donderdag 6 augustus 2020

Welke impact heeft corona gehad op het werk van VluchtelingenWerk? Sara Mohammadi, projectcoördinator VIP (Vluchtelingen Investeren in...

dinsdag 14 juli 2020

Door alles wat zij meemaken, lopen vluchtelingen een verhoogd risico op psychische problemen die hun participatie aan de samenleving kan...

donderdag 18 juni 2020

De Eritrese Semira is deze week te zien op Hoornse billboards in het kader van Wereldvluchtelingendag met een prachtige foto gemaakt in het...

Vacatures in Amstelveen

In Aalsmeer zijn we regelmatig op zoek naar vrijwilligers en stagiaires.

 

Als vrijwilliger kun je echt iets betekenen voor vluchtelingen in Nederland. Dat kan op allerlei verschillende manieren en al vanaf een paar uur per week. Onze vrijwilligers maken vluchtelingen wegwijs in het complexe Nederland, helpen met het oefenen van de taal, bieden begeleiding bij de asielprocedure en nog veel meer. Kijk of er een vacature is die bij jou past:

Contact

VluchtelingenWerk Amstelveen

Bovenkerkerweg 2
1185 XE Amstelveen
T: 020-6454745
E: amstelveen@vluchtelingenwerk.nl

Telefonisch bereikbaar:
Maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Afspraak maken?
Cliëntengesprekken zijn op afspraak. Bel of kom langs om een afspraak te maken van maandag t/m donderdag van 10.00 tot 14.00 uur.

Inburgeren bij VluchtelingenWerk

VluchtelingenWerk biedt altijd een inburgeringstraject op maat. Lees meer over ons inburgeringsaanbod of neem contact op: 

075-6173297
inburgering-westmidden@vluchtelingenwerk.nl