VluchtelingenWerk in Soest

Vluchtelingen die in de gemeente Soest komen wonen, worden begeleid door VluchtelingenWerk West en Midden-Nederland. Onze vrijwilligers bieden begeleiding bij de asielprocedure, huisvesting, integratie, taal en werk. Ook geven zij voorlichting over en met vluchtelingen.

verborgen

VluchtelingenWerk West en Midden-Nederland

VluchtelingenWerk West en Midden-Nederland zet zich in voor vluchtelingen en asielzoekers in de provincies Flevoland, Noord-Holland en Utrecht. Met behulp van honderden vrijwilligers ondersteunen wij de bewoners van alle asielzoekerscentra en de statushouders in bijna alle gemeenten in ons werkgebied. Wij bieden begeleiding vanaf de asielprocedure tot en met het bouwen aan een zelfstandige toekomst in Nederland.

Lees ook meer over onze stichtingonze werkzaamheden of bekijk ons werkgebied.  

 

West en Midden-Nederland

Uitgelicht | Soest

maandag 16 maart 2020

Vluchtelingen kunnen tijdens de Corona-crisis op ons blijven rekenen. Ook in deze onrustige periode blijft VluchtelingenWerk vragen van...

zondag 15 maart 2020

De inburgeringslessen van VluchtelingenWerk gaan vanaf morgen niet door, alle leslocaties in het hele land zijn gesloten. Deze maatregel is...

maandag 9 maart 2020

Afgelopen zaterdag deelden Reem en Bayan uit Syrië en Armin uit Iran koffie uit aan voorbijgangers in Utrecht. Tijdens de Bakkie Doen?-...

Vacatures in Soest

In Soest zijn we regelmatig op zoek naar vrijwilligers en stagiaires.

Als vrijwilliger kun je echt iets betekenen voor vluchtelingen in Nederland. Dat kan op allerlei verschillende manieren en al vanaf een paar uur per week. Bijvoorbeeld door samen te oefenen met de taal, hen wegwijs te maken in het complexe Nederland, met juridische ondersteuning tijdens de gezinsherenigingsprocedure en veel meer. Kijk of er een vacature is die bij jou past:

Contact

Willaerstraat 49
3766 CP Soest (route)
T: 035 6026053
F: 035 6021633
soest@vluchtelingenwerk.nl

Openingstijden: maandag, woensdag  en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur en van 13:00 tot 16:00. Donderdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Spreekuur: woensdag van 13.00 tot 14.00 uur. Buiten deze tijden kunt u een afspraak maken.

Inburgeren bij VluchtelingenWerk
VluchtelingenWerk biedt altijd een inburgeringstraject op maat. Lees meer over ons inburgeringsaanbod of neem contact op: 

075-6173297
inburgering-westmidden@vluchtelingenwerk.nl