vrijdag 26 augustus 2016

Tropische picknick in de natuurspeeltuin

Heerlijk en heet! Taalcoaches, familie en docenten organiseerden een picknick in de Merregelhoof aan de flank van de St-Pietersberg in Maastricht.

26 augustus 2016, wat een tropisch warme zomerdag. Ondanks de hitte werd het een fantastische picknick met ongeveer 30 deelnemers. Er hadden meer mensen kunnen komen, maar we begrijpen dat de temperatuur voor sommigen een beetje te veel van het goede was.

 

Er waren gelukkig genoeg schaduwrijke plekjes te vinden waar lekker rustig gegeten en uitgepuft kon worden. De heerlijke zelfgemaakte hapjes van de deelnemers en de meegenomen snacks en drankjes waren ruimschoots voldoende om iedereen een ware culinaire ontdekkingsreis te laten beleven.

 

Speciaal voor deze middag werd een woordenspel bedacht met uit te puzzelen woorden van toestellen in de speeltuin. Het spel werd goed ontvangen door de verschillende samengestelde groepjes inclusief taalcoaches. Er werd dan ook volop aan deelgenomen en gepuzzeld door ouders en kinderen. Het zwembad gaf lekkere verkoeling en de heerlijk aangelegde speeltuin gaf voor elk wat wils. Het was vooral genieten mét elkaar, voor groot als klein!

 

Foto’s © Lydia Lippens, 2016

Deel dit met anderen