Doe met ons mee

Dankzij de steun van vele vrijwilligers, donateurs en bedrijven kan VluchtelingenWerk Zuid-Nederland vluchtelingen en asielzoekers ondersteunen. Ook jouw steun is van harte welkom. Kijk hieronder wat jij kunt doen.

 • Als bedrijf

  Lever als bedrijf of instelling een waardevolle bijdrage aan VluchtelingenWerk.

  Lees verder
 • Doe mee als ambassadeur

  Er zijn vele mensen die VluchtelingenWerk een warm hart toe dragen. Onze medewerkers en vrijwilligers zijn onze ambassadeurs, maar ook jij kan ambassadeur zijn. Wil jij graag iets voor vluchtelingen betekenen? Is je interesse gewekt? Lees verder...

  Lees verder
 • Doe mee als sponsor

  Draagt u als bedrijf VluchtelingenWerk Zuid-Nederland een warm hart toe? Als sponsor levert u een structurele financiële bijdrage aan onze organisatie.

  Lees verder
 • Persoonlijke verhalen

  Lees de mooie, ontroerende of inspirerende verhalen van vluchtelingen die door ons zijn begeleid of van vrijwilligers over het werken bij VluchtelingenWerk Zuid-Nederland.

  Lees verder
 • Word vrijwilliger!

  Een steentje bijdragen als vrijwilliger? Dat kan! De vrijwilligers zijn de kracht van onze organisatie. Ze zorgen voor bescherming en begeleiding van de vluchteling bij het opbouwen van een nieuw bestaan in ons complexe Nederland vol met regeltjes...

  Lees verder
 • Als stagiair

  VluchtelingenWerk Zuid-Nederland heeft regelmatig boeiende en leerzame stageplaatsen beschikbaar binnen haar structurele activiteiten of projecten waarbinnen je in aanraking komt met mensen van verschillende achtergronden, leeftijden en culturen.

  Lees verder
 • Als donateur

  Dankzij uw donatie kunnen wij ons blijven inzetten voor nieuwkomers en vluchtelingen. Uw steun is dus van groot belang!

  Lees verder

Kom in actie voor vluchtelingen op Koningsdag 2018