Examencursisten bezoeken de Stijlparade in Eindhoven

Eind augustus zijn examencursisten vanuit Eindhoven met de bus naar Bergeijk gegaan om de Stijlparade te bezoeken.

Deze werd gehouden in het park van Mien Ruys bij de fabriek van Gerrit Rietveld en bestond uit een grote buitenexpositie met als titel 'Zitten is een werkwoord'. Honderden designmeubels waren hier te bezichtigen. Daarnaast waren er beeldhouwers actief en kon men deelnemen aan activiteiten. De examencursisten vonden het een bijzondere ervaring en hebben een kort verslag gemaakt naar aanleiding van het bezoek aan de Stijlparade.

Mijn docent was erg bezig met de voorbereiding want ze wilde een mooi uitstapje maken. Op woensdag kwam een heel grote bus met veel woorden er op geschreven. In het park hebben wij gezellig geluncht met heel lekkere kip met Frieke, thuis gemaakt door Saeidś vrouw. Mohamd's vrouw had ook lekker eten gemaakt. Dat noemen wij in ons eigen land "Makamiers". Na het eten was er lekkere taart die mijn vrouw gemaakt had. Er waren veel mooie creatieve stoelen maar het glaswerk vond ik het mooist en de beeldhouwer was heel erg sterk. Eindelijk werd ik moe, maar ik was heel blij want ik ging met heel aardige mensen.

- Abdulsalam -

Beste management Vluchtelingenwerk,

Ik wil mijn dank uitspreken aan de docenten en het management van Vluchtelingenwerk voor het organiseren van een cultureel uitje. Het was een gezellig uitje en ook erg nuttig.

De expositie over Stoelen was speciaal want we hebben over een van de culturele aspecten van de Nederlandse mensen geleerd. Ik bedank jullie voor dit culturele uitje, het transport en het ijs en ik hoop dat in de toekomst dze uitjes worden herhaald om meer te weten te komen over de Nederlandse cultuur.

Groeten,

Saeed Abu Alhaija

Beste docent,

Het was me een genoegen dat ik deelnam aan deze excursie om een andere omgeving te ontdekken. Voor mij was het bezoeken van deze tentoonstelling in Bergeijk erg aangenaam om deze creatieve geest van architecten te zien die willen innoveren. De stoelen en hun kleuren waren een geweldige combinatie en op het einde hebben we ijs gegeten. Het was echt een aangenaam moment. Heel hartelijk bedankt.

Mijn oprechte groeten,

Petronie Mwaka Ndombe

Ik wil graag de administratie en de docenten bedanken voor het organiseren van het reisje naar  De Stijlparade over Rietveld in Bergeijk. Het was erg aangenaam in termen van van kennis van de Nederlandse cultuur.

Met groeten,

Mohammad Kuer Aiyash

Op woensdag 23-08-2017 gingen we samen naar het park. We zaten en lunchten,daarna zagen we stoelen en tafels. Het was leuk. Bedankt collega’s voor het eten en docenten voor het ijsje.

Het was een mooi uitje. Terug naar Eindhoven om 16.00 uur.

Groetjes,

Feza

We hebben een gezellige tour naar het kleine dorp Bergeijk gemaakt. Samen met mijn klas en mijn docenten. We vertrokken om 12.30 uur ‘s middags met de bus, aankomsttijd 13.00 uur.

En we bekeken prachtige stoelen, dat is echt goed, ik voelde veel plezier. Dank u wel Vluchtelingenwerk in Eindhoven.

Groetjes van Biniam Gebrehiwet

dinsdag 19 september 2017

AddToAny

Delen Tweet Delen Delen Mail