VluchtelingenWerk in Altena

De vrijwilligers en professionele beroepskrachten van VluchtelingenWerk begeleiden vluchtelingen in Altena. We begeleiden hen bij hun asielprocedure, huisvesting, integratie, taal en werk. Daarnaast geven we voorlichting en gastlessen over vluchtelingen.

  • Wil je aan de slag als vrijwilliger? Bekijk alle vacatures in Altena.
  • Stageplek, baan of werkervaringsplek voor een vluchteling beschikbaar? Ga naar de pagina 'Voor werkgevers'.
  • Voor meer informatie over gastlessen en voorlichting over en door vluchtelingen, ga dan naar de pagina 'Voor scholen'.
verborgen

VluchtelingenWerk Zuid-Nederland

VluchtelingenWerk Zuid-Nederland begeleidt en ondersteunt asielzoekers en vluchtelingen in Noord-Brabant, de Bommelerwaard en Limburg. Wij begeleiden hen tijdens het hele traject dat zij in Nederland afleggen: van aankomst tot toekomst. 

Zo bieden wij hen ondersteuning bij het opbouwen van een nieuw bestaan. Ons werkgebied bestaat uit tientallen gemeenten van Bergen op Zoom tot Zaltbommel, van Den Bosch tot aan Heerlen.

Zuid-Nederland

Uitgelicht | Altena

maandag 20 januari 2020

In 2021 gaat de nieuwe Wet inburgering van kracht. Met de komst van deze inburgeringswet krijgen gemeenten meer regie bij inburgering. Wat...

dinsdag 5 november 2019

In het kader van het jaarthema ‘De Halm op reis’ hebben de leerlingen van groep 7 en 8 op GBS De Halm in Almkerk de afgelopen weken gewerkt...

donderdag 27 juni 2019

Bedankt voor jullie interesse in ons!

Vacatures in Altena

Vrijwilligerswerk bij VluchtelingenWerk is een onvergetelijke ervaring die je niet wilt missen. Kijk snel of er een vrijwilligersvacature of stageplek is die bij jou past.

In Altena zijn we regelmatig op zoek naar vrijwilligers. Met jouw inzet kun je echt iets betekenen voor vluchtelingen. Je kunt hen wegwijs maken in het complexe Nederland, helpen hun gezin te herenigen, de taal oefenen en nog veel meer. Klik op onderstaande knop voor alle beschikbare vrijwilligersfuncties.

Contact

VluchtelingenWerk Altena

Raadhuisplein 1, 4285 CP Woudrichem
Route
altena@vluchtelingenwerk.nl
T 0183-509016
Teamleiders: Marjola van Kuijk, Angela Krooswijk en Miryam vd Heul.

Informatie voor vluchtelingen

Kantooruren:
Maandag en woensdag van 09.00 tot 17.00, donderdag en vrijdag alleen op afspraak.

Spreekuren:
Maandag van 13.00 tot 15.00, woensdag van 10.00 tot 12.00 (Woudrichem).
Donderdag van 13.00 tot 15.00 (Wijk & Aalburg).

Contactpersoon werkgevers
Ga naar de pagina Voor werkgevers.  

Contactpersoon voorlichting
Ga naar de pagina Voor scholen.