VluchtelingenWerk in 's-Hertogenbosch

De vrijwilligers en professionele beroepskrachten van VluchtelingenWerk begeleiden vluchtelingen in 's-Hertogenbosch. We begeleiden hen bij hun asielprocedure, huisvesting, integratie, taal en werk. Daarnaast geven we voorlichting en gastlessen over vluchtelingen.

verborgen

VluchtelingenWerk Zuid-Nederland

VluchtelingenWerk Zuid-Nederland begeleidt en ondersteunt asielzoekers en vluchtelingen in Noord-Brabant, de Bommelerwaard en Limburg. Wij begeleiden hen tijdens het hele traject dat zij in Nederland afleggen: van aankomst tot toekomst. 

Zo bieden wij hen ondersteuning bij het opbouwen van een nieuw bestaan. Ons werkgebied bestaat uit tientallen gemeenten van Bergen op Zoom tot Zaltbommel, van Den Bosch tot aan Heerlen.

Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van maatschappelijke en juridische begeleiding aan asielzoekers en vluchtelingen, niet in materiële zin. In principe doen wij daarom niet mee aan inzamelingsacties van goederen. Simpelweg omdat we de spullen niet kunnen opslaan en uitdelen.

Zuid-Nederland

Uitgelicht | Den Bosch

dinsdag 22 september 2020

De 3e #nieuwsbrief van het project 'In de Zorg - Uit de Zorgen" is uit. Een project met als doel statushouders een nieuw perspectief te...

donderdag 27 augustus 2020

Afgelopen seizoen heeft de amateurfotograaf Jos Schreur in de lessen van de inburgeringslocatie in Eindhoven foto's gemaakt van de...

dinsdag 16 juni 2020

Projectleider Tanja Wark begint de uitleg over de Bossche pilot met de mooie quote van filosoof Wittgenstein. Het programma is erop gericht...

Vacatures in 's-Hertogenbosch

Vrijwilligerswerk bij VluchtelingenWerk is een onvergetelijke ervaring die je niet wilt missen. Kijk snel of er een vrijwilligersvacature of stageplek is die bij jou past.

In 's-Hertogenbosch zijn we regelmatig op zoek naar vrijwilligers. Met jouw inzet kun je echt iets betekenen voor vluchtelingen. Je kunt hen wegwijs maken in het complexe Nederland, helpen hun gezin te herenigen, de taal oefenen en nog veel meer. Klik op onderstaande knop voor alle beschikbare vrijwilligersfuncties.

Contact

VluchtelingenWerk

's-Hertogenbosch
IJsselsingel 52
5215 CM 's-Hertogenbosch 
(route)

Contact
T:  073-6140749
WhatsApp (voor clienten): 06-30986077
E: denbosch@vluchtelingenwerk.nl
 
Telefonisch bereikbaar
maandag, dinsdag en donderdag van 9.00-17.00 uur.
woensdag van 13.00-17.00 uur.
Gebruik a.u.b. de voicemail, als we de telefoon niet opnemen.
 
Informatie voor vluchtelingen
Zonder afspraak kun je niet naar kantoor komen.
Als je een afspraak wil maken, dan kan je ons bellen (telefoon), of een bericht sturen met WhatsApp of e-mail.
 
VluchtelingenWerk Aanmeldcentrum 
's-Hertogenbosch

Leeghwaterlaan 16
5223 BA
's-Hertogenbosch (route)
acdenbosch@vluchtelingenwerk.nl
T: 088-0438107
Teamleiders: Charles Cox, Petra van Rhee en Maja Aboloi

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00.

Contactpersoon werkgevers
Ga naar de pagina Voor werkgevers.  

Contactpersoon voorlichting
Ga naar de pagina Voor scholen.