VluchtelingenWerk in 's-Hertogenbosch

De vrijwilligers en professionele beroepskrachten van VluchtelingenWerk begeleiden vluchtelingen in 's-Hertogenbosch. We begeleiden hen bij hun asielprocedure, huisvesting, integratie, taal en werk. Daarnaast geven we voorlichting en gastlessen over vluchtelingen.

verborgen

VluchtelingenWerk Zuid-Nederland

VluchtelingenWerk Zuid-Nederland begeleidt en ondersteunt asielzoekers en vluchtelingen in Noord-Brabant, de Bommelerwaard en Limburg. Wij begeleiden hen tijdens het hele traject dat zij in Nederland afleggen: van aankomst tot toekomst. 

Zo bieden wij hen ondersteuning bij het opbouwen van een nieuw bestaan. Ons werkgebied bestaat uit tientallen gemeenten van Bergen op Zoom tot Zaltbommel, van Den Bosch tot aan Heerlen.

Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van maatschappelijke en juridische begeleiding aan asielzoekers en vluchtelingen, niet in materiële zin. In principe doen wij daarom niet mee aan inzamelingsacties van goederen. Simpelweg omdat we de spullen niet kunnen opslaan en uitdelen.

Zuid-Nederland

Uitgelicht | Den Bosch

donderdag 30 april 2020

Het jaarverslag van In de Zorg - Uit de Zorgen is gereed en beschikbaar en grijpt terug op de doelstellingen van het project en natuurlijk...

donderdag 23 april 2020

Vandaag staat de eerste aflevering van de Time4You Vlog online! In deze eerste aflevering staat het thema ‘Thuis (over)leven in tijden van...

donderdag 23 april 2020

De dienstverlening van VluchtelingenWerk gaat tijdens de coronacrisis zo goed mogelijk door. Statushouders en asielzoekers kunnen in deze...

Vacatures in 's-Hertogenbosch

Vrijwilligerswerk bij VluchtelingenWerk is een onvergetelijke ervaring die je niet wilt missen. Kijk snel of er een vrijwilligersvacature of stageplek is die bij jou past.

In 's-Hertogenbosch zijn we regelmatig op zoek naar vrijwilligers. Met jouw inzet kun je echt iets betekenen voor vluchtelingen. Je kunt hen wegwijs maken in het complexe Nederland, helpen hun gezin te herenigen, de taal oefenen en nog veel meer. Klik op onderstaande knop voor alle beschikbare vrijwilligersfuncties.

Contact

VluchtelingenWerk

's-Hertogenbosch
IJsselsingel 52
5215 CM 's-Hertogenbosch 
(route)

Contact
T:  073-6140749
WhatsApp (voor clienten): 06-30986077
 
Telefonisch bereikbaar
maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00-17.00 uur.
woensdag van 13.00-17.00 uur.
Gebruik a.u.b. de voicemail, als we de telefoon niet opnemen.
 

Informatie voor vluchtelingen
Het kantoor is gesloten vanwege het Corona-virus.
Er zijn geen afspraken op kantoor.

VluchtelingenWerk Aanmeldcentrum 
's-Hertogenbosch

Leeghwaterlaan 16
5223 BA
's-Hertogenbosch (route)
acdenbosch@vluchtelingenwerk.nl
T: 088-0438107
Teamleiders: Charles Cox, Petra van Rhee en Maja Aboloi

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00.

Contactpersoon werkgevers
Ga naar de pagina Voor werkgevers.  

Contactpersoon voorlichting
Ga naar de pagina Voor scholen.