VluchtelingenWerk in Eindhoven

De vrijwilligers en professionele beroepskrachten van VluchtelingenWerk begeleiden vluchtelingen in Eindhoven. We begeleiden hen bij hun asielprocedure, huisvesting, integratie, taal en werk. Daarnaast geven we voorlichting en gastlessen over vluchtelingen.

  • Wil je aan de slag als vrijwilliger? Bekijk alle vacatures in Eindhoven.
  • Stageplek, baan of werkervaringsplek voor een vluchteling beschikbaar? Ga naar de pagina 'Voor werkgevers'.
  • Voor meer informatie over gastlessen en voorlichting over en door vluchtelingen, ga dan naar de pagina 'Voor scholen'.
verborgen

VluchtelingenWerk Zuid-Nederland

VluchtelingenWerk Zuid-Nederland begeleidt en ondersteunt asielzoekers en vluchtelingen in Noord-Brabant, de Bommelerwaard en Limburg. Wij begeleiden hen tijdens het hele traject dat zij in Nederland afleggen: van aankomst tot toekomst. 

Zo bieden wij hen ondersteuning bij het opbouwen van een nieuw bestaan. Ons werkgebied bestaat uit tientallen gemeenten van Bergen op Zoom tot Zaltbommel, van Den Bosch tot aan Heerlen.

Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van maatschappelijke en juridische begeleiding aan asielzoekers en vluchtelingen, niet in materiële zin. In principe doen wij daarom niet mee aan inzamelingsacties van goederen. Simpelweg omdat we de spullen niet kunnen opslaan en uitdelen.

Zuid-Nederland

Uitgelicht | Eindhoven

donderdag 27 augustus 2020

Afgelopen seizoen heeft de amateurfotograaf Jos Schreur in de lessen van de inburgeringslocatie in Eindhoven foto's gemaakt van de...

maandag 8 juni 2020

VluchtelingenWerk Nederland, Defence for Children en Stichting Vluchteling lanceren de petitie 500kinderen.nl. Hiermee kan iedereen het...

donderdag 30 april 2020

Het jaarverslag van In de Zorg - Uit de Zorgen is gereed en beschikbaar en grijpt terug op de doelstellingen van het project en natuurlijk...

Vacatures in Eindhoven

Vrijwilligerswerk bij VluchtelingenWerk is een onvergetelijke ervaring die je niet wilt missen. Kijk snel of er een vrijwilligersvacature of stageplek is die bij jou past.

In Eindhoven zijn we regelmatig op zoek naar vrijwilligers. Met jouw inzet kun je echt iets betekenen voor vluchtelingen. Je kunt hen wegwijs maken in het complexe Nederland, helpen hun gezin te herenigen, de taal oefenen en nog veel meer. Klik op onderstaande knop voor alle beschikbare vrijwilligersfuncties.

Contact

VluchtelingenWerk Eindhoven

Kronehoefstraat 19
5612 HK Eindhoven Route
info-zuid@vluchtelingenwerk.nl
T 040 - 243 30 10

Naast VluchtelingenWerk locatie Eindhoven is hier ook het regiokantoor van VluchtelingenWerk Zuid-Nederland gevestigd.
Kantooruren: Maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Wegens Corona zijn er op dit moment geen spreekuren. We werken op dit moment alleen op afspraak via WhatsApp of andere online media.
Spreekuren

Maandag van 13.00-15.30 uur
Donderdag van 9.30-12.00 uur
Teamleiders Integratie en Participatie: Jeannette van Gijzel, Sandra Verkuijlen, Martijn van Gogh,
Fatima Abdullah (WEP)
Teamleider I PVT Eindhoven:
Fawaz Hassan
Teamleider Juridisch: Jantine Ardts
Vreemdelingen Informatiepunt:
Milou van Dooren-Weekers

Leslocatie inburgering

Kronehoefstraat 19
5612 HK Eindhoven Route
inburgering-zuid@vluchtelingenwerk.nl

Contactpersoon werkgevers
Ga naar de pagina Voor werkgevers.  

Contactpersoon voorlichting
Ga naar de pagina Voor scholen.