VluchtelingenWerk in Gilze en Rijen

De vrijwilligers en professionele beroepskrachten van VluchtelingenWerk begeleiden vluchtelingen in Gilze en Rijen. We begeleiden hen bij hun asielprocedure, huisvesting, integratie, taal en werk. Daarnaast geven we voorlichting en gastlessen over vluchtelingen.

  • Wil je aan de slag als vrijwilliger? Bekijk alle vacatures in Gilze en Rijen.
  • Stageplek, baan of werkervaringsplek voor een vluchteling beschikbaar? Ga naar de pagina 'Voor werkgevers'.
  • Voor meer informatie over gastlessen en voorlichting over en door vluchtelingen, ga dan naar de pagina 'Voor scholen'.
verborgen

VluchtelingenWerk Zuid-Nederland

VluchtelingenWerk Zuid-Nederland begeleidt en ondersteunt asielzoekers en vluchtelingen in Noord-Brabant, de Bommelerwaard en Limburg. Wij begeleiden hen tijdens het hele traject dat zij in Nederland afleggen: van aankomst tot toekomst. 

Zo bieden wij hen ondersteuning bij het opbouwen van een nieuw bestaan. Ons werkgebied bestaat uit tientallen gemeenten van Bergen op Zoom tot Zaltbommel, van Den Bosch tot aan Heerlen.

Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van maatschappelijke en juridische begeleiding aan asielzoekers en vluchtelingen, niet in materiële zin. In principe doen wij daarom niet mee aan inzamelingsacties van goederen. Simpelweg omdat we de spullen niet kunnen opslaan en uitdelen.

Zuid-Nederland

Uitgelicht | Gilze en Rijen

donderdag 30 april 2020

Het jaarverslag van In de Zorg - Uit de Zorgen is gereed en beschikbaar en grijpt terug op de doelstellingen van het project en natuurlijk...

donderdag 23 april 2020

Vandaag staat de eerste aflevering van de Time4You Vlog online! In deze eerste aflevering staat het thema ‘Thuis (over)leven in tijden van...

donderdag 23 april 2020

De dienstverlening van VluchtelingenWerk gaat tijdens de coronacrisis zo goed mogelijk door. Statushouders en asielzoekers kunnen in deze...

Vacatures in Gilze en Rijen

Vrijwilligerswerk bij VluchtelingenWerk is een onvergetelijke ervaring die je niet wilt missen. Kijk snel of er een vrijwilligersvacature of stageplek is die bij jou past.

In Gilze en Rijen zijn we regelmatig op zoek naar vrijwilligers. Met jouw inzet kun je echt iets betekenen voor vluchtelingen. Je kunt hen wegwijs maken in het complexe Nederland, helpen hun gezin te herenigen, de taal oefenen en nog veel meer. Klik op onderstaande knop voor alle beschikbare vrijwilligersfuncties.

Contact

VluchtelingenWerk gemeente Gilze en Rijen
Rembrandtlaan 54
5121 WL Rijen Route
mweverink@vluchtelingenwerk.nl
T  06 - 20570925
Teamleider: Monique Weverink

Informatie voor vluchtelingen
Openingstijden:
Maandag t/m woensdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Leslocatie Inburgering
Zijlstraat 7
4811 RZ Breda Route
inburgering-zuid@vluchtelingenwerk.nl
T 076 - 522 54 75

Azc/POL Gilze en Rijen
Prinsenbosch 2
5126 ND Gilze Route
Gilze@vluchtelingenwerk.nl
T 0161 - 45 82 00
Teamleiders: Clemy Balvers en Evelien Vissers

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 9.00-17.00

Spreekuur:
Maandag t/m vrijdag: 10:00-12:00

Contactpersoon werkgevers
Ga naar de pagina Voor werkgevers.  

Contactpersoon voorlichting
Ga naar de pagina Voor scholen.