VluchtelingenWerk in Halderberge

De vrijwilligers en professionele beroepskrachten van VluchtelingenWerk begeleiden vluchtelingen in Halderberge. We begeleiden hen bij hun asielprocedure, huisvesting, integratie, taal en werk. Daarnaast geven we voorlichting en gastlessen over vluchtelingen.

  • Wil je aan de slag als vrijwilliger? Bekijk alle vacatures in Halderberge.
  • Stageplek, baan of werkervaringsplek voor een vluchteling beschikbaar? Ga naar de pagina 'Voor werkgevers'.
  • Voor meer informatie over gastlessen en voorlichting over en door vluchtelingen, ga dan naar de pagina 'Voor scholen'.
verborgen

VluchtelingenWerk Zuid-Nederland

VluchtelingenWerk Zuid-Nederland begeleidt en ondersteunt asielzoekers en vluchtelingen in Noord-Brabant, de Bommelerwaard en Limburg. Wij begeleiden hen tijdens het hele traject dat zij in Nederland afleggen: van aankomst tot toekomst. 

Zo bieden wij hen ondersteuning bij het opbouwen van een nieuw bestaan. Ons werkgebied bestaat uit tientallen gemeenten van Bergen op Zoom tot Zaltbommel, van Den Bosch tot aan Heerlen.

Zuid-Nederland

Uitgelicht | Halderberge

dinsdag 17 maart 2020

De dienstverlening van VuchtelingenWerk gaat ook tijdens de ‘corona-crisis’ door. Statushouders kunnen in deze onrustige periode op onze...

zondag 15 maart 2020

De inburgeringslessen van VluchtelingenWerk gaan vanaf maandag 16 maart niet door, alle leslocaties in het hele land zijn gesloten. Ook...

maandag 20 januari 2020

In 2021 gaat de nieuwe Wet inburgering van kracht. Met de komst van deze inburgeringswet krijgen gemeenten meer regie bij inburgering. Wat...

Vacatures in Halderberge

Vrijwilligerswerk bij VluchtelingenWerk is een onvergetelijke ervaring die je niet wilt missen. Kijk snel of er een vrijwilligersvacature of stageplek is die bij jou past.

In Halderberge zijn we regelmatig op zoek naar vrijwilligers. Met jouw inzet kun je echt iets betekenen voor vluchtelingen. Je kunt hen wegwijs maken in het complexe Nederland, helpen hun gezin te herenigen, de taal oefenen en nog veel meer. Klik op onderstaande knop voor alle beschikbare vrijwilligersfuncties.

Contact

VluchtelingenWerk gemeente

Halderberge
Pagnevaartweg 109, 4731 AC Oudenbosch
Route
halderberge@vluchtelingenwerk.nl
T 0165-327215
Senior Teamleider: Vivian Schets

Informatie voor vluchtelingen

Openingstijden:
dinsdag 09:30 - 12:30 uur en 13:00 - 15:30 uur
woensdag 09:00 - 12:00 (alleen op afspraak)
vrijdag 09:30 - 12:30 uur
vrijdag 13:00 - 15:30 uur (alleen op afspraak)

Tijdens de vakantieperioden kunnen de openingstijden afwijken. Dit staat bij het kantoor aangegeven.

Contactpersoon werkgevers
Ga naar de pagina Voor werkgevers.  

Contactpersoon voorlichting
Ga naar de pagina Voor scholen.