VluchtelingenWerk in Tilburg

De vrijwilligers en professionele beroepskrachten van VluchtelingenWerk begeleiden vluchtelingen in Tilburg. We begeleiden hen bij hun asielprocedure, huisvesting, integratie, taal en werk. Daarnaast geven we voorlichting en gastlessen over vluchtelingen.

  • Wil je aan de slag als vrijwilliger? Bekijk alle vacatures in Tilburg.
  • Stageplek, baan of werkervaringsplek voor een vluchteling beschikbaar? Ga naar de pagina 'Voor werkgevers'.
  • Voor meer informatie over gastlessen en voorlichting over en door vluchtelingen, ga dan naar de pagina 'Voor scholen'.
verborgen

VluchtelingenWerk Zuid-Nederland

VluchtelingenWerk Zuid-Nederland begeleidt en ondersteunt asielzoekers en vluchtelingen in Noord-Brabant, de Bommelerwaard en Limburg. Wij begeleiden hen tijdens het hele traject dat zij in Nederland afleggen: van aankomst tot toekomst. 

Zo bieden wij hen ondersteuning bij het opbouwen van een nieuw bestaan. Ons werkgebied bestaat uit tientallen gemeenten van Bergen op Zoom tot Zaltbommel, van Den Bosch tot aan Heerlen.

Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van maatschappelijke en juridische begeleiding aan asielzoekers en vluchtelingen, niet in materiële zin. In principe doen wij daarom niet mee aan inzamelingsacties van goederen. Simpelweg omdat we de spullen niet kunnen opslaan en uitdelen.

Zuid-Nederland

Uitgelicht | Tilburg

woensdag 30 september 2020

500 lege stoelen als symbool voor 500 kinderen die hier, als het aan het kabinet ligt, niet welkom zijn. VluchtelingenWerk Nederland,...

dinsdag 22 september 2020

De 3e #nieuwsbrief van het project 'In de Zorg - Uit de Zorgen" is uit. Een project met als doel statushouders een nieuw perspectief te...

donderdag 27 augustus 2020

Afgelopen seizoen heeft de amateurfotograaf Jos Schreur in de lessen van de inburgeringslocatie in Eindhoven foto's gemaakt van de...

Vacatures in Tilburg

Vrijwilligerswerk bij VluchtelingenWerk is een onvergetelijke ervaring die je niet wilt missen. Kijk snel of er een vrijwilligersvacature of stageplek is die bij jou past.

In Tilburg zijn we regelmatig op zoek naar vrijwilligers. Met jouw inzet kun je echt iets betekenen voor vluchtelingen. Je kunt hen wegwijs maken in het complexe Nederland, helpen hun gezin te herenigen, de taal oefenen en nog veel meer. Klik op onderstaande knop voor alle beschikbare vrijwilligersfuncties.

Contact

VluchtelingenWerk Tilburg

Wilhelminapark 62, 5041 ED Tilburg
Postbus 700, 5000 AS Tilburg
Route
info-tilburg@vluchtelingenwerk.nl
T 013 - 536 36 30

Kantoortijden:
Maandag t/m donderdag: 9.00-17.00
Vrijdag: 9.00-13.00
Inloopspreekuur:
Maandag en woensdag: 13.00-15.30

Leslocatie Inburgering & arbeidsparticipatie

Nazarethstraat 76, 5021 VX Tilburg
Route
inburgering-zuid@vluchtelingenwerk.nl
T 013 - 536 36 30

Azc Oisterwijk

Kievitsblekweg 4, 5062 SV Oisterwijk
Route
azcoisterwijk@vluchtelingenwerk.nl
T 013 - 521 00 06
Teamleider: Arno van Tongeren

Kantooruren:
Maandag en woensdag: 9.00-17.00
Inloopspreekuur:
Maandag en woensdag: 9.00-11.00

Contactpersoon werkgevers
Ga naar de pagina Voor werkgevers.  

Contactpersoon voorlichting
Ga naar de pagina Voor scholen.