VluchtelingenWerk in Uden

De vrijwilligers en professionele beroepskrachten van VluchtelingenWerk begeleiden vluchtelingen in Uden. We begeleiden hen bij hun asielprocedure, huisvesting, integratie, taal en werk. Daarnaast geven we voorlichting en gastlessen over vluchtelingen.

  • Wil je aan de slag als vrijwilliger? Bekijk alle vacatures in Uden
  • Stageplek, baan of werkervaringsplek voor een vluchteling beschikbaar? Ga naar de pagina 'Voor werkgevers'.
  • Voor meer informatie over gastlessen en voorlichting over en door vluchtelingen, ga dan naar de pagina 'Voor scholen'.
verborgen

VluchtelingenWerk Zuid-Nederland

VluchtelingenWerk Zuid-Nederland begeleidt en ondersteunt asielzoekers en vluchtelingen in Noord-Brabant, de Bommelerwaard en Limburg. Wij begeleiden hen tijdens het hele traject dat zij in Nederland afleggen: van aankomst tot toekomst. 

Zo bieden wij hen ondersteuning bij het opbouwen van een nieuw bestaan. Ons werkgebied bestaat uit tientallen gemeenten van Bergen op Zoom tot Zaltbommel, van Den Bosch tot aan Heerlen.

Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van maatschappelijke en juridische begeleiding aan asielzoekers en vluchtelingen, niet in materiële zin. In principe doen wij daarom niet mee aan inzamelingsacties van goederen. Simpelweg omdat we de spullen niet kunnen opslaan en uitdelen.

Zuid-Nederland

Uitgelicht | Uden

woensdag 13 oktober 2021

Wim van Zuilekom en Serap Can zijn voor de zomer gestart met een serie interviews voor de Bommelerwaardgids. Interviews met vluchtelingen...

donderdag 7 oktober 2021

Dtv heeft in september en oktober 2021 in 4 weken tijd de documentaire 'Een Nieuw Thuis' uitgezonden. In deze vierdelige documentaire...

woensdag 29 september 2021

Je land ontvlucht, asielprocedure in en uiteindelijk krijg je te horen dat je in Nederland mag blijven. Dan is het wachten op een eigen...

Vacatures in Uden

Vrijwilligerswerk bij VluchtelingenWerk is een onvergetelijke ervaring die je niet wilt missen. Kijk snel of er een vrijwilligersvacature of stageplek is die bij jou past.

In Uden zijn we regelmatig op zoek naar vrijwilligers. Met jouw inzet kun je echt iets betekenen voor vluchtelingen. Je kunt hen wegwijs maken in het complexe Nederland, helpen hun gezin te herenigen, de taal oefenen en nog veel meer. Klik op onderstaande knop voor alle beschikbare vrijwilligersfuncties.

Contact

VluchtelingenWerk gemeente Uden

Udenseweg 2, 5405 PA Uden
Route
uden@vluchtelingenwerk.nl
T 0413-269037
Senior Teamleider: Saskia van Heumen
Teamleider: Jacqueline Meis

Informatie voor vluchtelingen

Maatschappelijk spreekuur:
Dinsdagmiddag en woensdagochtend: op afspraak

Juridisch spreekuur:
Maandagochtend: op afspraak

Inburgering

T 040 - 243 30 10
 
Locatie Inburgering
De Nieuwe Pit
Bogerdstraat 19 A
5401 ZG Uden
 

Contactpersoon werkgevers
Ga naar de pagina Voor werkgevers.  

Contactpersoon voorlichting
Ga naar de pagina Voor scholen.