VluchtelingenWerk in Waalwijk

"Deskundig advies bij het opstarten van een nieuwe begin in Nederland."

Met behulp van vrijwilligers en beroepskrachten begeleiden wij onze nieuwe burgers in Waalwijk naar zelfredzaamheid. Onze begeleiding bestaat voornamelijk uit hulp bij huisvesting, integratie, gezinshereniging, taal en werk. Daarnaast verzorgen wij gemeente breed voorlichtingen en gastlessen over vluchtelingen en integratie.

  • Wil je aan de slag als vrijwilliger? Bekijk alle vacatures in Waalwijk
  • Stageplek, baan of werkervaringsplek voor een vluchteling beschikbaar? Ga naar de pagina 'Voor werkgevers'.
  • Voor meer informatie over gastlessen en voorlichting over en door vluchtelingen, ga dan naar de pagina 'Voor scholen'.
verborgen

VluchtelingenWerk Zuid-Nederland

VluchtelingenWerk Zuid-Nederland begeleidt en ondersteunt asielzoekers en vluchtelingen in Noord-Brabant, de Bommelerwaard en Limburg. Wij begeleiden hen tijdens het hele traject dat zij in Nederland afleggen: van aankomst tot toekomst. 

Zo bieden wij hen ondersteuning bij het opbouwen van een nieuw bestaan. Ons werkgebied bestaat uit tientallen gemeenten van Bergen op Zoom tot Zaltbommel, van Den Bosch tot aan Heerlen.

Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van maatschappelijke en juridische begeleiding aan asielzoekers en vluchtelingen, niet in materiële zin. In principe doen wij daarom niet mee aan inzamelingsacties van goederen. Simpelweg omdat we de spullen niet kunnen opslaan en uitdelen.

Zuid-Nederland

Uitgelicht | Waalwijk

maandag 8 juni 2020

VluchtelingenWerk Nederland, Defence for Children en Stichting Vluchteling lanceren de petitie 500kinderen.nl. Hiermee kan iedereen het...

donderdag 30 april 2020

Het jaarverslag van In de Zorg - Uit de Zorgen is gereed en beschikbaar en grijpt terug op de doelstellingen van het project en natuurlijk...

donderdag 23 april 2020

Vandaag staat de eerste aflevering van de Time4You Vlog online! In deze eerste aflevering staat het thema ‘Thuis (over)leven in tijden van...

Vacatures in Waalwijk

Vrijwilligerswerk bij VluchtelingenWerk is een onvergetelijke ervaring die je niet wilt missen. Kijk snel of er een vrijwilligersvacature of stageplek is die bij jou past.

In Waalwijk zijn we regelmatig op zoek naar vrijwilligers. Met jouw inzet kun je echt iets betekenen voor vluchtelingen. Je kunt hen wegwijs maken in het complexe Nederland, helpen hun gezin te herenigen, de taal oefenen en nog veel meer. Klik op onderstaande knop voor alle beschikbare vrijwilligersfuncties.

Contact

VluchtelingenWerk gemeente Waalwijk

Wilhelminastraat 4a, 5141 HK Waalwijk
Route
waalwijk@vluchtelingenwerk.nl
T 0416-344134

Teamleiders: Frishta Eshaqzai
Administratie: Miranda van Nuenen

Informatie voor vluchtelingen

Kantooruren:
Maandag en dinsdag van 9:00 tot 17:00 uur

Spreekuren:
Dinsdag van 10:00 tot 17:00 uur
 

Contactpersoon werkgevers
Ga naar de pagina Voor werkgevers.  

Contactpersoon voorlichting
Ga naar de pagina Voor scholen.