Werkgevers gezocht

Laten we vluchtelingen als een kans zien. Een kans voor u als werkgever om vacatures te vervullen en de nodige diversiteit op de werkvloer te krijgen. De meeste vluchtelingen willen het liefst zo snel mogelijk aan de slag. Daarnaast is werk de beste manier om te integreren. VluchtelingenWerk brengt werkgevers en vluchtelingen bij elkaar. Dat is goed voor werkgevers, vluchtelingen en voor Nederland.

Wel moeten vluchtelingen een extra kloof overbruggen zoals het leren van de taal, het inburgeringsexamen halen, en bekend raken met de Nederlandse arbeidsmarkt en (werk)cultuur. VluchtelingenWerk begeleidt hen om deze brug te slaan om volwaardig en duurzaam mee te kunnen doen in de Nederlandse maatschappij. Daarvoor zoeken wij samenwerking met werkgevers, opleiders en de lokale overheid. Samen maken we het verschil!

Lees meer over hoe wij statushouders richting werk begeleiden. 

 

AddToAny

Delen Tweet Delen Delen Mail

Contact voor werkgevers

Heeft u een baan, stageplek of werkervaringsplek voor een vluchteling beschikbaar? Of wilt u meer informatie over andere vormen van samenwerking met VluchtelingenWerk? Dan komen we graag met u in contact.

Teamleiders:
West-Brabant: Joep Avontuur
Breda: Velma Spahic
Eindhoven: Annemarie Trommar
Tilburg: Rasha Kooistra
Den Bosch en omgeving: Saskia Venneker en Rasha Kooistra
Oost-Brabant: Natalie Figueroa Perez
Noord-Limburg:  Noura Assakkali   (alle gemeenten), Nellie Engelen-Prika (Venlo)
Midden-Limburg: Annemie Smeets
Maastricht, Valkenburg en Heuvelland: Roger Kempinski
Westelijke Mijnstreek: Door Erkens
Parkstad: Anneke Alofs
 

Coördinator Arbeidsparticipatie Zuid-Nederland: Joep van Meurs
Projectleider Ruim Baan Limburg:  Joon Menze
Projectleider VIP 2: Joep Avontuur

Uitgelicht | Werkgevers

[created]

Ondersteun de statushouders van Breda richting de arbeidsmarkt! Werken aan een nieuwe toekomst in Nederland begint met werk en/of...

[created]

Ze staan te popelen om bij u aan de slag te gaan!

[created]

Jumbo van Oppen in Oud-Geleen neemt deel aan het project Ruim Baan en heeft hiervoor de VluchtelingenWerkAward voor ‘Beste bedrijf’...