Word stagiair(e)

Je zoekt een stageplek waar je veel kunt leren, zelf verantwoordelijkheid draagt, in een team werkt én waarin je doelgroep heel divers is? Gevonden

VluchtelingenWerk is een fantastische stageplek voor studenten van verschillende opleidingen, zowel MBO, HBO als universitair. En met 60 locaties in Brabant, Bommelerwaard en Limburg kun je vast terecht op een plek in jouw omgeving.

Elk half jaar starten stagiair(e)s bij VluchtelingenWerk. De juridische stagiair(e)s houden zich onder meer bezig met asielprocedures en procedures tot gezinshereniging. Dat kan zowel op een AZC zijn als in een gemeente of een combi daarvan. Stagiair(e)s die zich bezig houden met maatschappelijk begeleiding zetten zich in om vluchtelingen te helpen om hun plek te vinden in de nieuwe gemeente. In de bijlagen hieronder lees je meer over de verschillende mogelijkheden:

Stage Maatschappelijke Begeleiding

Stage Juridische Begeleiding

Heb jij nog andere ideeën? We hebben regelmatig mogelijkheden zoals stageplaatsen binnen de inburgering en plaatsen voor administratieve krachten. Neem dus gerust contact met ons op dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn!

 

NB: Wij hebben zeer beperkte mogelijkheden voor afstudeerstages of - onderzoeken. Of er mogelijkheden zijn, wordt per locatie en per onderwerp bekeken.