Locatie Maassluis

Adres

Adres
PC Hooftlaan 11b
3141 AB Maassluis
Telefoonnummer
010-5928700

Openingstijden

Maandag, dinsdag en donderdag: 09.00 - 17.00 uur
Woensdag: 09.00 - 13.00 uur
Vrijdag gesloten

Informatie- en adviespunt

Ons kantoor is bereikbaar via de achterkant van het pand. De ingang wordt gekenmerkt door de oranje deuren en de panelen aan de wand.

Medewerkers

Senior teamleider: Maria Kluin (dinsdag)

Teamleiders: Erna van der Vlis (maandag, dinsdag, woensdag-ochtend en donderdag) en Kawai Tsang (maandag, dinsdag (om en om), woensdag en donderdag)

 

  • Lokaal steunfonds/ donaties

    VluchtelingenWerk Maasdelta, locatie Maassluis werkt nauw samen met het Ondersteuningsfonds VluchtelingenWerk Maassluis. Vluchtelingen in financiele nood kunnen onder bepaalde voorwaarden een beroep doen op het fonds. Zij kunnen dan een renteloze lening aanvragen of in aanmerking komen voor een gift. Het bestuur van het Ondersteuningsfonds beslist uiteindelijk over het wel of niet toekennen van de lening en/ of het toekennen van een gift. VluchtelingenWerk Maasdelta, locatie Maassluis heeft hierin een adviserende rol.

    Vele vluchtelingen zijn inmiddels door het Ondersteuningsfonds uit de brand geholpen. Het fonds is afhankelijk van giften. Wilt u een bijdrage doneren aan het Ondersteuningsfonds? Neemt u dan op met maassluis@vwmaasdelta.nl

     

Deel dit met anderen