maandag 12 maart 2018

Kom in actie: Start een actie

VluchtelingenWerk Zuidwest-Nederland heeft in 2017 gedaan waar we voor staan. We hebben duizenden vluchtelingen welkom geheten en op weg geholpen. Daar zijn we trots op. Maar het kan altijd beter, beseffen we. Om die verbeteringen tot stand te brengen, vragen we jullie om hulp.

Sponsorloop, rommelmarkt of flessenactie?

Steun ons werk en help ons nog beter te kunnen helpen. Ben je jarig en heb je eigenlijk alles al? Zoek je een mooie bestemming voor je sponsorloop, je actiedag op school of met je bedrijf, rommelmarkt of flessenactie? Start jouw eigen actie om zoveel mogelijk geld op te halen voor vluchtelingen. Laat zien dat vluchtelingen ook op jou kunnen rekenen!
Maak op deze site (https://www.actievoorvluchtelingenwerk.nl/) een actiepagina. Voeg een paar persoonlijke foto’s en teksten toe. Dat zorgt voor meer donaties. Vermeld ook dat je de opbrengst van jouw actie voor VluchtelingenWerk Zuidwest-Nederland is.

Noodfonds: voor een mooie, nieuwe start

Kom in actie en help ons nog meer te kunnen betekenen. Het geld dat jij met je actie ophaalt, storten wij in ons Noodfonds. Dit Noodfonds geeft vluchtelingen financiële ondersteuning bij hoge legeskosten, een acute medische behandeling en de kosten om een gezin te herenigen. Het lukt veel vluchtelingen niet om het hele bedrag van vliegtickets bij elkaar te krijgen en het Noodfonds kan hen met een gift of een lening verder helpen. Als gezinnen compleet zijn, herenigd en in veiligheid, is integreren en meedoen vaak pas echt mogelijk. Daarnaast helpt het als de herstart in Nederland geen valse start is door een enorme schuldenlast.

Dat gunnen we een ieder. Een mooie, nieuwe start. Jullie ook?
Help mee. Maak een actiepagina aan op deze site en meld die actie vervolgens ook even per mail bij rpietersen@vluchtelingenwerk.nl. Misschien kunnen we je dan nog helpen met wat aandacht voor jouw initiatief op social media.


Kom in actie en start een actie voor VluchtelingenWerk Zuidwest-Nederland

Deel dit met anderen

Kom in actie voor vluchtelingen op Koningsdag 2018