Mooie donatie voor Team in Hoeksche Waard

Een huurdersactie van HW Wonen heeft geresulteerd in een donatie van ruim driehonderd euro voor VluchtelingenWerk Hoeksche Waard. Ons team kreeg daarnaast nog 150 euro van de woningcorporatie.

HW Wonen bood in december alle huurders een 'decemberattentie' aan. Ze konden kiezen tussen een cadeaubon van 7,50 euro of een donatie van hetzelfde bedrag aan een goed doel. In totaal is er door huurders een bedrag van 307,50 euro gedoneerd aan VluchtelingenWerk Hoeksche Waard.
Daarnaast heeft HW Wonen aan relaties gevraagd om in plaats van relatiegeschenken, een donatie te doen aan een van de goede doelen. Hieruit is een donatie van 150 euro voortgevloeid.

Noodfonds

`We zijn enorm blij met de donatie’, aldus Carmen Dekkers, teamleider van VluchtelingenWerk in Hoeksche Waard. ‘De donatie komt terecht in ons noodfonds, hiermee helpen we bijvoorbeeld om gezinsleden over te laten komen die nog steeds in oorlogsgebied zijn. De mensen die we op deze manier kunnen ondersteunen hebben deze hulp nodig en zijn hier ontzettend dankbaar voor!´

woensdag 24 januari 2018

AddToAny

Delen Tweet Delen Delen Mail