Staatsexamengroep op TU Delft zoekt ambitieuze kandidaten

In september 2018 start VluchtelingenWerk met de Engineers for Refugees voor het derde jaar op rij een nieuwe intensieve Staatsexamengroep: van 0 naar B2-niveau in 36 lesweken!  Een buitenkans om snel en omringd door leeftijdsgenoten op de campus van de TU Delft de Nederlandse taal te leren.


Een intensief, maar vooral superleuk en leerzaam traject, waarbij de enorme betrokkenheid en de extra enthousiaste inzet van de studenten van de TU Delft uniek is in Nederland.

Maar dit gaat alleen lukken als we voldoende kandidaten kunnen vinden!

Dus: ben jij iemand of ken iemand die het aan zou kunnen om full-time aan de slag te gaan met het leren van de Nederlandse taal? Iemand die jong is en zich thuis voelt in de jonge, dynamische omgeving van de TU Delft? Iemand die alles op alles wil zetten en naast de intensieve lessen ook nog extra plusmodules en masterclasses wil volgen? En één op één aan een student gekoppeld wil worden? Meld je dan nu aan! In augustus starten de intakes, dus wacht niet te lang.

De resultaten van de intaketoets en een motivatiegesprek bepalen of een kandidaat geschikt is en kan meedoen in het traject.

Potentiële kandidaten hoeven niet per se uit Delft of directe omgeving te komen.

De kosten voor het taaltraject kunnen uit de DUO lening worden bekostigd (mits inburgeringsplichtig).Deelname aan het traject betekent niet dat er een automatische doorstroom is naar een vervolgstudie op de TU Delft. De cursist kan ook hele andere plannen hebben. Per cursist wordt gekeken waar de ambities liggen en wat er precies voor nodig is om deze doelen te halen.Aanmelden kan via het online inschrijfformulier
Meer informatie via 010-2292396 (Debby Visser of Christa Drent) of via inburgering-zuidwest@vluchtelingenwerk.nl

Uitleg Engineers4Refugees

Klik op het pamflet om de uitleg te lezen.

woensdag 18 juli 2018