Supervrijwilligers Manon en Henny winnen Passieprijs

Manon Wilmering is een van de geweldige arbeidscoaches van de Werkhelpdesk. Coördinator Tamara Breugem nomineerde haar voor de VriendenLoterij Passieprijs 2021. En met succes! Ook voor Henny Petray van VluchtelingenWerk Vlaardingen was het raak.

Donderdagavond 10 juni vond de uitreiking van de Passieprijs plaats. Het was een bijzondere uitreiking met een speciaal optreden van zanger Typhoon. Naast het nummer ‘Alles is gezegend’, droeg hij een prachtig gecomponeerd gedicht voor dat de kern van vrijwilligerswerk raakt.
In totaal waren er 133 winnaars. Manon en Henny behoorden daar bij.

Helemaal terecht

Tamara Breugem vindt het terecht dat supervrijwilliger Manon in de prijzen is gevallen. Als arbeidscoach is ze ontzettend actief en altijd op zoek naar mogelijkheden voor statushouders die op zoek zijn naar werk. Zo maakt ze samen cv's, ze zoekt taalmaatjes en oefent sollicitatiegesprekken. En dit alles met ontzettend veel enthousiasme.
Benieuwd naar het ingezonden filmpje? Bekijk het hier Bedankt voor je inzet Manon | Bedank je vrijwilliger

Dubbel en dwars verdiend

Als dank voor de inzet van supervrijwilliger Henny Petray voor VluchtelingenWerk, nomineerden collega’s haar voor de VriendenLoterij Passieprijs 2021. Henny is dit jaar 25 jaar actief bij VluchtelingenWerk in Vlaardingen en heeft deze prijs, zo vindt ook haar teamleider Mirjam van Vliet, dubbel en dwars verdiend.

maandag 14 juni 2021