Word stagiair

Bekijk onze vacatures in een van onze vele kantoren. VluchtelingenWerk biedt veel stageplekken voor MBO-, HBO- of WO studenten.

Kom ook stagelopen bij VluchtelingenWerk. Bekijk onze stageplekken in jouw gemeente op de pagina Vacatures.
Lees verder onder deze video.

Stage lopen bij VluchtelingenWerk

Stagelopen bij VluchtelingenWerk? Wij hebben nog veel plek!

09-11-2017

VluchtelingenWerk Zuidwest-Nederland is al jaren een gewaardeerde stageplaats voor 3de en 4de jaars studenten HBO- Sociaal Pedagogische Hulpverlening of Sociaal Maatschappelijk Werk, voor 3de en 4d

Vacatures

Vrijwilligerswerk bij VluchtelingenWerk is een onvergetelijke ervaring die je niet wilt missen. Kijk snel of er een vrijwilligersvacature of stageplek is die bij jou past.

We zijn regelmatig op zoek naar vrijwilligers of stagiairs. Met jouw inzet kun je echt iets betekenen voor vluchtelingen. Je kunt hen wegwijs maken in het complexe Nederland, helpen hun gezin te herenigen, de taal oefenen en nog veel meer. Klik op onderstaande knop om beschikbare functies te zoeken jouw gemeente.

Neem contact met ons op


Heb je een goed idee of specifieke ervaring die je voor VluchtelingenWerk wilt inzetten?

Of wil je een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden? Neem dan contact op met een teamleider van VluchtelingenWerk in jouw gemeente.

Vind de contactgegevens door bovenaan deze pagina je postcode of woonplaats in het zoekveld te typen.

Dankbaar voor kleine dingen

Hoe leuk het is om vluchtelingen te helpen? Hoe dankbaar ze vaak zijn? Hoe waardevol het is om bij ons vrijwilligerswerk te doen of stage te lopen?
Lees hier het afscheidsbriefje van stagiaire Damaris

Vluchten in Zinnen: heftige gedichtjes van een stagiaire

01-09-2017

Als stagiair bij VluchtelingenWerk komt er heel wat op je af. Ook voor Anna Meuzelaar (1996) die stage liep als maatschappelijk begeleider in Sliedrecht.