Zand tussen de Tenen

Zand tussen de Tenen is een educatieve voorstelling van Rhedelijk Cultureel die wordt aangeboden in combinatie met de voorlichting Bekend maakt Bemind van VluchtelingenWerk Nederland.
placeholder

Het gecombineerde programma begint met de voorstelling Zand tussen de Tenen . Aansluitend bespreekt een voorlichter van VluchtelingenWerk de hedendaagse vluchtelingenthematiek en worden deelnemers uitgedaagd te reflecteren op hun eigen keuzes en meningen. Er schuift een vrijwilliger met vluchtelingachtergrond aan om te vertellen over zijn persoonlijke ervaringen voor, tijdens en na de vlucht. Daarna gaan we met elkaar in gesprek. Ontmoeting als basis voor meer begrip en kennis over vluchtelingen!

De theatrale monoloog Zand tussen de Tenen maakt op indringende wijze het verhaal van anonieme vluchtelingen weer menselijk. Hoe is het om te moeten vluchten voor je leven? Je land achter te moeten laten, je familie en vrienden zonder te weten of je ze ooit nog terug gaat zien? De voorstelling van Rhedelijk Cultureel duurt 15 minuten.

Bekijk de folder voor meer informatie.