Vluchtelingenwerk in Meppel

De vrijwilligers en professionele beroepskrachten van VluchtelingenWerk begeleiden vluchtelingen in Meppel. We begeleiden hen bij hun asielprocedure, huisvesting, integratie, taal en werk. Daarnaast geven we voorlichting en gastlessen over vluchtelingen.

  • Wil je aan de slag als vrijwilliger? Bekijk alle vacatures in Meppel.
  • Stageplek, baan of werkervaringsplek voor een vluchteling beschikbaar? Ga naar de pagina Voor werkgevers
  • Voor meer informatie over gastlessen en voorlichting over en door vluchtelingen, ga dan naar de pagina Voor scholen
verborgen

VluchtelingenWerk Noord-Nederland

VluchtelingenWerk Noord-Nederland is een onafhankelijke organisatie die opkomt voor de belangen van vluchtelingen. Als mensenrechtenorganisatie richt VluchtelingenWerk zich op bescherming van vluchtelingen.

VluchtelingenWerk Noord-Nederland zet zich in voor de bescherming van vluchtelingen en helpt hen bij het opbouwen van een nieuw bestaan. Ons werkgebied beslaat tientallen gemeenten in de provincies Groningen, Drenthe en Fryslân.

VluchtelingenWerk Noord-Nederland streeft naar een samenleving waarin burgers, overheid (gemeenten), bedrijven en instellingen zich actief inzetten voor de opvang en integratie van vluchtelingen, en waarin vluchtelingen de kans krijgen hun leven op te bouwen en in te richten. In de ideale situatie zal het werk van VluchtelingenWerk op het gebied van juridische en maatschappelijke veiligheid en internationale solidariteit niet meer nodig zijn, wanneer de welkome samenleving een stabiele realiteit is. Dit is de droom waar we ons elke dag voor inzetten.

  • Wat wij voor gemeenten kunnen betekenen, leest u op de pagina Voor gemeenten.
  • Heeft u een stageplek, baan of werkervaringsplek beschikbaar voor een vluchteling? Ga dan naar de pagina Voor werkgevers.
  • Voor meer informatie over gastlessen en voorlichting over en door vluchtelingen, ga dan naar de pagina Voor scholen.
  • Wil je aan de slag als vrijwilliger, stagiair of beroepskracht? Bekijk alle vacatures.
Noord-Nederland

AddToAny

Delen Tweet Delen Delen Mail

Uitgelicht | Meppel

donderdag 21 juni 2018

Of wil je dit evenement financieel ondersteunen? Klik dan op de link en meld je aan. We gaan er samen een leuke middag van maken! #bootcamp...

maandag 16 april 2018

Op zaterdag 22 september openen de AZC's  hun deuren voor bezoekers!

donderdag 12 april 2018

Maandag 9 april zijn de eerste kandidaten begonnen met hun 12 weken durende traject om Werkfit te worden als medewerker in de bakkerij.

Vacatures in Meppel

Vrijwilligerswerk bij VluchtelingenWerk is een onvergetelijke ervaring die je niet wilt missen. Kijk snel of er een vrijwilligersvacature of stageplek is die bij jou past.

In Meppel zijn we regelmatig op zoek naar vrijwilligers. Met jouw inzet kun j echts iets betekenen voor vluchtelingen. Je kunt hen wegwijs maken in het complexe Nederland, helpen hun gezin te herenigen, de taal te oefenen en nog veel meer. Klik op onderstaande knop voor alle beschikbare vrijwilligersfuncties.

Contact

VluchtelingenWerk in Meppel

Witte de Withstraat 2 A, 7942 AG Meppel
Route
jsmid@vluchtelingenwerk.nl
T 06-53558299
Teamleider: Jan Smid
 

Informatie voor vluchtelingen

Spreekuur woensdag van 09.00 tot 12.00 uur
 

Contactpersoon werkgevers

Klik hier.

Contactpersoon scholen

Klik hier.