VluchtelingenWerk in Berkelland

De vrijwilligers en beroepskrachten van VluchtelingenWerk begeleiden vluchtelingen in Berkelland. We begeleiden hen bij hun asielprocedure en de gezinsherenigingsprocedure.

  • Heeft u een stageplek, baan of werkervaringsplek voor een vluchteling beschikbaar? Ga naar de pagina 'Voor werkgevers'.
  • Voor meer informatie over gastlessen en voorlichting over en door vluchtelingen, ga dan naar de pagina 'Voor scholen'.
verborgen

VluchtelingenWerk Oost Nederland

VluchtelingenWerk Oost Nederland zet zich in voor de bescherming van vluchtelingen en helpt hen bij het opbouwen van een nieuw bestaan. Dat doen we lokaal, in 63 gemeentes in met name Overijssel en Gelderland.

  • Vanuit deze 63 gemeenten begeleiden we vluchtelingen en statushouders op de plek waar zij wonen. Wat wij doen in uw gemeente kunt u lezen op de pagina Voor Gemeentes
  • Heeft u een stageplek, baan of werkervaringsplek beschikbaar voor een vluchteling? Ga dan naar de pagina Voor werkgevers.
  • Voor meer informatie over gastlessen en voorlichting over en door vluchtelingen, ga dan naar de pagina Voor scholen.
  • Wil je aan de slag als vrijwilliger, stagiair of beroepskracht? Bekijk alle vacatures in onze regio.
  • Of lees meer over: onze stichting, het noodfonds en inburgering
Oost Nederland

Uitgelicht | Berkelland

maandag 21 oktober 2019

Yasin hikt nog aan tegen het spreken en begrijpen van gesproken taal en ik heb besloten hem niet te sparen. Ik ben afgestapt van mijn Jip-...

vrijdag 14 december 2018

Vele jaren ervaring en een flinke dosis motivatie om die kennis hier in Nederland in te zetten. Misschien ken je wel een vluchteling die...

donderdag 6 december 2018

VluchtelingenWerk is een vrijwilligersorganisatie. De inzet van onze vrijwilligers zorgt er voor dat vluchtelingen zich welkom voelen in de...

Vacatures in Berkelland

Vrijwilligerswerk bij VluchtelingenWerk is een onvergetelijke ervaring die je niet wilt missen. Kijk snel of er een vrijwilligersvacature is die bij jou past.

In Berkelland zijn we regelmatig op zoek naar vrijwilligers. Met jouw inzet kun je echt iets betekenen voor vluchtelingen. Je kunt hen wegwijs maken in het complexe Nederland, helpen hun gezin te herenigen, de taal oefenen en nog veel meer. Klik op onderstaande knop voor alle vacatures in Berkelland.

Contact

VluchtelingenWerk gemeente Berkelland

p/a: Balinkesstraat 4 7101 DL Winterswijk
Route
VWON Berkelland heeft geen eigen kantoor. Cliënten kunnen gebruik maken van het spreekuur in Winterswijk
winterswijk@vwon.nl
026-3838925
Locatie Winterswijk is telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag; vrijdag gesloten
Teamleiders: Hermien Roolvink
 

Informatie voor vluchtelingen

Spreekuur:  maandag, dinsdag en donderdag van 9.30-12.00 uur

 

Contactpersoon werkgevers

Ton Olofsen
tolofsen@vluchtelingenwerk.nl
06-55 05 32 69