VluchtelingenWerk in Renkum

De vrijwilligers en beroepskrachten van VluchtelingenWerk begeleiden vluchtelingen in Renkum. We begeleiden hen bij hun asielprocedure, huisvesting, integratie, taal en werk. Daarnaast geven we voorlichting op scholen.

  • Heeft u een stageplek, baan of werkervaringsplek voor een vluchteling beschikbaar? Ga naar de pagina Voor werkgevers
verborgen

VluchtelingenWerk Oost Nederland

VluchtelingenWerk Oost Nederland zet zich in voor de bescherming van vluchtelingen en helpt hen bij het opbouwen van een nieuw bestaan. Dat doen we lokaal, in 63 gemeentes in met name Overijssel en Gelderland. Doe je mee?

Oost Nederland

Uitgelicht | Renkum

maandag 29 november 2021

Vluchten is duur en levensgevaarlijk. Daarom kan een gezin vaak maar één iemand laten vertrekken. Dat is vaak de vader, maar soms de moeder...

donderdag 8 april 2021

Van Harderwijk tot Hardenberg, van Nijmegen tot Nunspeet, bij ons vind je ontzettend veel leuke en leerzame stagevacatures in september.

woensdag 24 maart 2021

Het publieksjaarverslag 2020 is klaar, vol verhalen, feiten en cijfers.

Vacatures in Renkum

Vrijwilligerswerk bij VluchtelingenWerk is een onvergetelijke ervaring die je niet wilt missen. Kijk snel of er een vrijwilligersvacature is die bij jou past.

In Renkum zijn we regelmatig op zoek naar vrijwilligers en stagiaires Social Work en SJD. Met jouw inzet kun je echt iets betekenen voor vluchtelingen. Je kunt hen wegwijs maken in het complexe Nederland, helpen hun gezin te herenigen, de taal oefenen en nog veel meer. Klik op onderstaande knop voor alle vacatures in Renkum.

Contact

VluchtelingenWerk gemeente Renkum

Algemene contactinformatie
Groeneweg 12 6871 DD Renkum
Route 
renkum@vluchtelingenwerk.nl
0317- 313082
Telefonische bereikbaarheid: maandag t/m donderdag 9.00-17.00
Teamleider Anneke Scholten

Informatie voor vluchtelingen

Spreekuur: dinsdag en donderdag van 11.00-13.00 uur