VluchtelingenWerk in Veenendaal

De vrijwilligers en beroepskrachten van VluchtelingenWerk begeleiden vluchtelingen in Veenendaal. We begeleiden hen bij hun asielprocedure, huisvesting, integratie, taal en werk. Daarnaast geven we voorlichting en gastlessen over vluchtelingen.

  • Heeft u een stageplek, baan of werkervaringsplek voor een vluchteling beschikbaar? Ga naar de pagina 'Voor werkgevers'
  • Voor meer informatie over gastlessen en voorlichting over en door vluchtelingen, ga dan naar de pagina 'Voor scholen'.
verborgen

VluchtelingenWerk Oost Nederland

VluchtelingenWerk Oost Nederland zet zich in voor de bescherming van vluchtelingen en helpt hen bij het opbouwen van een nieuw bestaan. Dat doen we lokaal, in 63 gemeentes in met name Overijssel en Gelderland.

  • Vanuit deze 63 gemeenten begeleiden we vluchtelingen en statushouders op de plek waar zij wonen. Wat wij doen in uw gemeente kunt u lezen op de pagina Voor Gemeentes
  • Voor meerdere locaties binnen onze werkgebied zoeken we een mobiel team van vrijwilligers voor de functie van Vluchtverhaalanalyse. Lees hier mee over deze functie.
  • Heeft u een stageplek, baan of werkervaringsplek beschikbaar voor een vluchteling? Ga dan naar de pagina Voor werkgevers.
  • Voor meer informatie over gastlessen en voorlichting over en door vluchtelingen, ga dan naar de pagina Voor scholen.
  • Wil je aan de slag als vrijwilliger, stagiair of beroepskracht? Bekijk alle vacatures in onze regio.
  • Of lees meer over: onze stichting, het noodfonds en inburgering
Oost Nederland

Uitgelicht | Veenendaal

vrijdag 14 december 2018

Vele jaren ervaring en een flinke dosis motivatie om die kennis hier in Nederland in te zetten. Misschien ken je wel een vluchteling die...

donderdag 6 december 2018

VluchtelingenWerk is een vrijwilligersorganisatie. De inzet van onze vrijwilligers zorgt er voor dat vluchtelingen zich welkom voelen in de...

woensdag 2 mei 2018

'Wie zou je graag een keer willen ontmoeten?´, 'Wat deed je vroeger als kind graag?', Wat zou je doen als je de baas van de wereld was?'....

Vacatures in Veenendaal

Vrijwilligerswerk bij VluchtelingenWerk is een onvergetelijke ervaring die je niet wilt missen. Kijk snel of er een vrijwilligersvacature is die bij jou past.

In Veenendaal zijn we regelmatig op zoek naar vrijwilligers. Met jouw inzet kun je echt iets betekenen voor vluchtelingen. Je kunt hen wegwijs maken in het complexe Nederland, helpen hun gezin te herenigen, de taal oefenen en nog veel meer. Klik op onderstaande knop voor alle vacatures in Veenendaal.

Contact

VluchtelingenWerk gemeente Veenendaal

De Sterke Arm 3-A 3901 EK Veenendaal
veenendaal@vluchtelingenwerk.nl
0318-523678
Telefonische bereikbaarheid: maandag t/m donderdag 9.00-17.00; vrijdag gesloten
Teamleider Conny van Kooten
 

Informatie voor vluchtelingen

Spreekuur: dinsdag van 13.00 - 15.00 uur;  woensdag van 11.00 - 13.00 uur; donderdag van 13.00 - 15.00 uur

Leslocatie Inburgering

De Sterke Arm 3-A, 3901 EK Veenendaal
Teamleider Inburgering: Anneke Scholten, 06-19277958

 

Contactpersoon werkgevers

Ton Olofsen
tolofsen@vluchtelingenwerk.nl
06-55 05 32 69

Kom stagelopen

Je zoekt een stageplek waar je veel kunt leren, zelf verantwoordelijkheid draagt, in een team werkt én waarin je doelgroep heel divers is? Gevonden!