VluchtelingenWerk in Veenendaal

De vrijwilligers en beroepskrachten van VluchtelingenWerk begeleiden vluchtelingen in Veenendaal. We begeleiden hen bij hun asielprocedure, huisvesting, integratie, taal en werk. Daarnaast geven we voorlichting en gastlessen over vluchtelingen.

  • Heeft u een stageplek, baan of werkervaringsplek voor een vluchteling beschikbaar? Ga naar de pagina 'Voor werkgevers'
  • Voor meer informatie over gastlessen en voorlichting over en door vluchtelingen, ga dan naar de pagina 'Voor scholen'.
verborgen

VluchtelingenWerk Oost Nederland

VluchtelingenWerk Oost Nederland zet zich in voor de bescherming van vluchtelingen en helpt hen bij het opbouwen van een nieuw bestaan. Dat doen we lokaal, in 63 gemeentes in met name Overijssel en Gelderland.

Oost Nederland

Uitgelicht | Veenendaal

maandag 29 juni 2020

VluchtelingenWerk Oost Nederland startte per 22 juni weer met fysieke inburgeringslessen.  In de weken ervoor kregen geïnteresseerde...

vrijdag 19 juni 2020

Om te voorkomen dat vluchtelingen in deze coronatijd in de financiële problemen komen, maakte VluchtelingenWerk informatieve filmpjes over...

maandag 16 maart 2020

De dienstverlening van VluchtelingenWerk gaat tijdens de coronacrisis zo goed mogelijk door. Statushouders en asielzoekers kunnen in deze...

Vacatures in Veenendaal

Vrijwilligerswerk bij VluchtelingenWerk is een onvergetelijke ervaring die je niet wilt missen. Kijk snel of er een vrijwilligersvacature is die bij jou past.

In Veenendaal zijn we regelmatig op zoek naar vrijwilligers. Met jouw inzet kun je echt iets betekenen voor vluchtelingen. Je kunt hen wegwijs maken in het complexe Nederland, helpen hun gezin te herenigen, de taal oefenen en nog veel meer. Klik op onderstaande knop voor alle vacatures in Veenendaal.

Contact

VluchtelingenWerk gemeente Veenendaal

De Sterke Arm 3-A 3901 EK Veenendaal
veenendaal@vluchtelingenwerk.nl
0318-523678
Telefonische bereikbaarheid: maandag t/m donderdag 9.00-17.00; vrijdag gesloten
Teamleider Conny van Kooten
 

Informatie voor vluchtelingen

Spreekuur: dinsdag van 13.00 - 15.00 uur;  woensdag van 11.00 - 13.00 uur; donderdag van 13.00 - 15.00 uur

Leslocatie Inburgering

De Sterke Arm 3-A, 3901 EK Veenendaal
Teamleider Inburgering: Anneke Scholten, 06-19277958

 

Contactpersoon werkgevers

Ton Olofsen
tolofsen@vluchtelingenwerk.nl
06-55 05 32 69

Kom stagelopen

Je zoekt een stageplek waar je veel kunt leren, zelf verantwoordelijkheid draagt, in een team werkt én waarin je doelgroep heel divers is? Gevonden!