De gemeente en VluchtelingenWerk, bruggenbouwers voor integratie

De nieuwe Wet inburgering betekent voor u als gemeente meer regie, maar ook meer verantwoordelijkheden. Hoe zorgt u voor écht duurzame integratie van vluchtelingen? Hoe helpt u hen het best om deel te nemen aan de maatschappij? De taal spreken, de weg kennen, werken, wonen? En hoe voldoet u aan de eisen van de overheid?

De enige partij met een integrale aanpak

VluchtelingenWerk biedt een compleet integrale aanpak. Als enige organisatie zijn we al vanaf de asielaanvraag, tot en met de integratie, bij de vluchteling betrokken. Ons enorme netwerk van specialisten en vrijwilligers helpt vluchtelingen van aankomst tot toekomst, van inburgering tot maatschappelijke begeleiding.

Die brug bouwen we samen

Onze dienstverlening bestaat uit diverse bouwstenen waarmee we samen met u bruggen willen bouwen. Van de vluchteling naar de maatschappij, maar ook andersom. We faciliteren graag ontmoetingen tussen bewoners, scholen, bedrijven en vluchtelingen, om te ontdekken wat zij voor elkaar kunnen betekenen.

Samenwerkingspartner

Kiest u voor bepaalde diensten een andere partij? Goede kans dat wij hen al kennen! En wij werken graag met ze samen. Want samen zijn we de beste bruggenbouwers.

Meer informatie

Contact

Wij gaan graag in gesprek over onze diensten! Neem voor meer informatie contact op met de contactpersoon van VluchtelingenWerk in jouw gemeente. Is er nog geen samenwerking met VluchtelingenWerk? Ga dan via de zoekfunctie rechtsboven deze webpagina naar jouw gemeente, daar vind je de contactgegevens van VluchtelingenWerk bij jou in de buurt. Mobiele gebruikers vinden het zoekscherm via het menu rechtsboven. Tot horens!

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Volg ons via: