VluchtelingenWerk Zuid-Nederland

VluchtelingenWerk Zuid-Nederland begeleidt en ondersteunt asielzoekers en vluchtelingen in Noord-Brabant, de Bommelerwaard en Limburg. Wij begeleiden hen tijdens het hele traject dat zij in Nederland afleggen: van aankomst tot toekomst. 

Zo bieden wij hen ondersteuning bij het opbouwen van een nieuw bestaan. Ons werkgebied bestaat uit tientallen gemeenten van Bergen op Zoom tot Zaltbommel, van Den Bosch tot aan Heerlen.

Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van maatschappelijke en juridische begeleiding aan asielzoekers en vluchtelingen, niet in materiële zin. In principe doen wij daarom niet mee aan inzamelingsacties van goederen. Simpelweg omdat we de spullen niet kunnen opslaan en uitdelen.

Zuid-Nederland

Uitgelicht | Regio

donderdag 26 november 2020

Amsterdam, 26 november 2020 - VluchtelingenWerk Nederland is een crowdfundingsactie gestart om door oorlog verscheurde gezinnen weer te...

donderdag 19 november 2020

EINDHOVEN/HELMOND - De vermeende miljoenenfraude die een Eindhovense zakenman pleegde in het inburgeringsonderwijs geeft taalscholen een...

donderdag 12 november 2020

Afgedwongen onder luid geroep in de hal van het gemeentehuis. Het  is  5 jaar later, 15 september 2020. Het doek is gevallen. De...

Projecten

Bekijk hier onze succesvolle projecten gericht op bijvoorbeeld werk, taal of zelfstandige terugkeer. Projecten die stuk voor stuk zorgen voor ontmoeting tussen Nederlanders en vluchtelingen en een bijdrage leveren aan iemands verdere ontwikkeling in Nederland.

Contact

Stichting VluchtelingenWerk Zuid-Nederland
Kronehoefstraat 19
5612 HK Eindhoven 
Route 
info-zuid@vluchtelingenwerk.nl
T 040-243 30 10

VluchtelingenWerk tijdens Corona

Still going strong ondanks coronamaatregelen

VluchtelingenWerk tijdens corona | Wat we doen | VluchtelingenWerk Nederland

VluchtelingenWerk blijft bereikbaar in coronacrisis

29-09-2020

De dienstverlening van VluchtelingenWerk gaat tijdens de coronacrisis zo goed mogelijk door.

Vacatures

Word vooral vrijwilliger omdat het leuk is! En zoek een vacature die bij je past. Vind je hier geen geschikte vacature? Geen nood! Neem dan contact op met de locatie waar je aan de slag zou willen en laat ze weten wat jouw talenten zijn.