Gemeenten & Professionals, 30 december 2020

Draag je bij aan ons fietslesproject? Bestel deze prachtige kaarten!

Help mee aan ons fietslesproject! Bestel mooie speel- en ansichtkaarten, speciaal voor ons ontworpen door Soroptimisten.
placeholder

VluchtelingenWerk Vught i.s.m. MOVE is begonnen met het opzetten van fietslessen voor vluchtelingen en andere volwassenen uit Vught, die niet kunnen fietsen.  Er zijn inmiddels 6 vrijwillige fietscoaches opgeleid die nu aan de slag zijn of binnenkort gaan starten. Alles natuurlijk met inachtneming van de RIVM maatregelen en de beperkte mogelijkheden. Gemeente Vught betaalt een gedeelte van de kosten maar voor het opleiden van fietscoaches door de Fietsersbond was geen budget.

De Soroptimisten, afdeling Vught heeft een sponsoractie voor ons project op touw gezet. (De Soroptimisten zijn international serviceclubs voor vrouwen.)

Zij verkopen voor deze sponsoring ansichtkaarten en speelkaarten, speciaal voor deze actie ontworpen. Natuurlijk is het belangrijk dat er zo veel mogelijk kaarten verkocht worden. Helpen jullie mee? Leuk cadeautje, of voor zomaar....Bekijk de kaarten via de link.


Jullie kunnen de ansicht- en speelkaarten op 2 manieren bestellen:
1. Via de webshop van Vught Lumineus: http://vughtlumineus.nl/?post_type=product
2. Via gvanzon@vluchtelingenwerk.nl
Voordeel: je hoeft geen verzendkosten te betalen. Mail je bestelling met je naam en telefoonnummer.

We hopen voor het project, veel kaarten te verkopen!

Alvast hartelijk dank namens alle mensen die betrokken zijn bij Het Fietsproject Vught

 

Een mooi nieuwsbericht over het fietsproject stond 03-02-2021 in Het Klaverblad.