Gemeenten & Professionals, 9 januari 2020

Een kaart met snoepjes voor de juf

Vluchtelingenwerk Hulst heeft voor haar cliënten in de kerstvakantie opnieuw een workshop georganiseerd. Na de workshop sieraden ontwerpen, was het thema deze keer wenskaartjes maken. Het was opnieuw een heel geslaagde workshop met vele mooie creaties als resultaat.
placeholder

De workshops worden door VluchtelingenWerk Hulst georganiseerd als leuke activiteit om de mensen spelenderwijs te laten oefenen met de Nederlandse taal. Daarnaast is het ook een gezellige middag om samen met de kinderen bezig te zijn. De workshop wenskaartjes maken werd wederom mogelijk gemaakt door Brasserie Tommy's in Kloosterzande.

Chocoladefontein

De vrouwen en kinderen gingen vol enthousiasme aan de slag om bedankjes te maken voor familie, vrienden en bekenden. Vrijwilligster Kristel had een enorme hoeveelheid aan verschillende knutselmaterialen beschikbaar gesteld voor het maken van kaartjes en andere soorten van bedankjes.
Zo maakte Khanzaa een nieuwjaarswens op een tegel om haar buurvrouw te bedanken voor alle steun in haar eerste jaar in Nederland. En kleine Yofus van 7 maakte een kaart met snoepjes voor zijn juf in groep 3. Na een middag hard knutselen werden de cliënten verrast en getrakteerd op een chocoladefontein met marshmallows en fruit.

Wie komt er helpen?

VluchtelingenWerkHulst is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Wilt u meer weten over het werk van Vluchtelingenwerk in gemeente Hulst of wilt u ook vluchtelingen in de gemeente Hulst op weg te helpen neem dan contact op met Imke Tramper, teamleider locatie Hulst, tel: 0114 - 630022 of itramper@vluchtelingenwerk.nl