Gemeenten & Professionals, 4 december 2019

En toen was het de hoogste tijd voor taart...

Het team van geweldige vrijwilligers van VluchtelingenWerk Noordwijk kwam woensdag bij elkaar. Niet voor werkoverleg of een lastige vergadering, maar voor koffie en taart. Het gebak kwam op tafel in het kader van Nationale Vrijwilligersdag (op 7 december). Twee vrijwilligers die al vijf jaar voor de organisatie actief zijn, werden daarbij extra in het zonnetje gezet.
placeholder

Marian Verkade heet vluchtelingen welkom en helpt hen op weg in Noordwijk. Dat doet ze al ruim vijf jaar, bevlogen en liefdevol. Net als Ali Al-Hashemy, die zelf als vluchteling uit Irak hier ooit cliënt was en nu anderen steunt. Marian en Ali kregen, uit handen van teamleider Monique van den Hoonaard en senior teamleider Annette van Lookeren, een beeldje van Moving People en bloemen.

En toen was het de hoogste tijd voor taart en om gezellig bij te kletsen en ervaringen te delen.

VluchtelingenWerk is een vrijwilligersorganisatie. Landelijk heeft de organisatie bijna 12.500 vrijwilligers die zich soms dag in dag uit, jaar in jaar uit, bekommeren om nieuwkomers bij hen in de straat, de wijk of de gemeente. VluchtelingenWerk Noordwijk is super blij met het geweldige werk dat onze vrijwilligers verrichten. Niet alleen rond Nationale Vrijwilligersdag. Elke dag!