Gemeenten & Professionals, 25 oktober 2021

Feestelijke opening van het inloopspreekuur Sociaal Team Dinteloord

Het inloopspreekuur Sociaal Team Dinteloord wordt op donderdagmiddag 4 november van 13.00-14.00 uur geopend met een feestelijk tintje in het Dorpshuis in Dinteloord. Komt u ook kennis met ons maken? Dat doen we graag onder het genot van een lekker Nederlands kopje koffie in het Dorpshuis op de 1e etage.
placeholder

Samenwerkingsverband
Het Sociaal Team wordt vertegenwoordigd door de volgende organisaties: VluchtelingenWerk, Wijkzusters, Casemanagers Dementie, geriatrisch consulent tante Louise, TaalSteenbergen, WijZijn Traverse Groep (sociaal werk, buurtbemiddeling, jongerenwerk en maatschappelijk werk) en Woonkwartier. De organisatie werkt nauw samen met de wijkagent en andere organisaties.

Inloopspreekuur
Tijdens het inloopspreekuur kunt u met al uw vragen bij de medewerkers terecht. Bijvoorbeeld vragen over: zorg en begeleiding, het geheugen, woon-  en woonomgeving, problemen met buren, vragen over het jongerenwerk,  het leren of verbeteren van de Nederlandse taal, werken met een computer en over uw financiën. Heeft u een andere vraag dan zorgen wij ervoor dat u goed wordt doorverwezen naar de juiste organisatie. Het volgende spreekuur is op 2 december van 13.00-14.00 uur in het Dorpshuis Dinteloord. Heeft u vragen over het inloopspreekuur neem dan contact op met Iris de Korte of Tonnie Joxhorst.
Iris de Korte:  06-40246354 (jeugd- en jongerenwerk/ algemene vragen)
Tonnie Joxhorst: 06-40962414 (volwassen- en ouderenwerk/ algemene vragen)