Gemeenten & Professionals, 9 november 2020

Letters vol leed

Soms krijgen we een briefje dat door de ziel snijdt. Een handvol zinnetjes, letters vol leed.
placeholder

Mohamad stuurde een briefje naar ons landelijk bureau. Het kwam via via bij regiomanager Mascha van Lith terecht. Voor Mohamad liep er een verzoek tot gezinshereniging met zijn dochter. Maar er kwam geen feestelijke hereniging op Schiphol. Zijn dochter werd in augustus aangereden door een auto en overleed.
Wat een ongeluk, wat afgrijselijk! Mohamad vond ondanks het verdriet toch dat hij een briefje moest sturen naar VluchtelingenWerk. Om te bedanken voor het werk dat ons team op azc Duinrell voor hem, en voor de gezinshereniging, had gedaan. En vooral om teamleider ‘Ms Fermesk’ te bedanken, voor alle professionaliteit, solidariteit, en liefdevolle steun.
Ze gaan verder, Mohamad en het incomplete gezin. Met alle pijn. Maar ook met dankbare herinneringen aan Fermesk Saleh en haar team in het azc in Wassenaar.

We wensen de familie heel, héél veel sterkte!
(en we zijn trots op Fermesk en haar team die in de moeilijkste tijden zo waardevol konden zijn)

 

Versterking

Fermesk kan overigens voor haar team nog wel wat versterking gebruiken. En ook veel andere teamleiders in onze regio zijn nog op zoek naar vrijwilligers.
We kunnen niet beloven dat onze vrijwilligers altijd zulke bijzondere briefjes als hierboven zullen ontvangen. We kunnen wel beloven dat je bij ons altijd bijzondere mensen zult ontmoeten en waardevol werk kunt doen.  Kijk hier naar onze vacatures (vul je postcode of naam van je woonplaats in).