Gemeenten & Professionals, 4 december 2019

Leuke attenties en lekkere chocoladeletters

De teams van VluchtelingenWerk in Lisse en Hillegom vierden een klein feestje. Dat gebeurde in het kader van Nationale Vrijwilligersdag (op 7 december). Twee vrijwilligers die al langer dan vijf jaar voor de organisatie actief zijn, werden dinsdagmiddag extra in het zonnetje gezet.
placeholder

Fatemeh Mehrabi is al zes jaar betrokken bij het vluchtelingenwerk in Lisse, Ton van de Reep heet al vijf jaar vluchtelingen welkom en helpt hen op weg in Hillegom. De twee kregen voor al hun mooie, warme werk afgelopen jaren uit handen van senior teamleider Annette van Lookeren een beeldje van Moving People. Teamleider Christina Dominicus deelde aan alle aanwezige vrijwilligers van beide teams chocoladeletters uit.

VluchtelingenWerk is een vrijwilligersorganisatie. Landelijk heeft de organisatie 12.500 vrijwilligers die zich soms dag in dag uit, jaar in jaar uit, bekommeren om nieuwkomers bij hen in de straat, de wijk of de gemeente. VluchtelingenWerk in Lisse en Hillegom is super blij met het geweldige werk dat onze vrijwilligers verrichten. Niet alleen rond Nationale Vrijwilligersdag. Elke dag!