Gemeenten & Professionals, 22 december 2017

Nederland, waterland: Doneer voor zwemlessen!

Geef een zwempakket als Kerstpakket! Wie helpt? Wij zijn op zoek naar geld om zwemlessen voor vluchtelingen aan te gaan bieden. Omdat we komende zomer niet van die akelige berichtjes, over ongelukken in zwembaden, in de krant willen lezen.
placeholder

Water is overal om ons heen en een ongeluk zit soms in een klein hoekje! Daarom is het heel belangrijk dat je kunt zwemmen. Onze kinderen gaan al op jonge leeftijd op zwemles.
Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend! Er zijn veel statushouders die niet kunnen zwemmen. Dat is in een land als Nederland op z’n zachtst gezegd: onhandig.
Gelukkig zijn er al initiatieven genomen om een eind te maken aan het ‘niet kunnen zwemmen’. In Hardinxveld-Giessendam wordt in samenwerking met de gemeente en zwembad De Duikelaar met zwemlessen voor volwassenen gestart!

Hard nodig!

Erg fijn en hard nodig! Maar voor veel statushouders die van een uitkering moeten rondkomen, zijn de kosten een drempel. Help statushouders hun hoofd - letterlijk - boven water te houden!
Doneer en zorg zo dat de zwemlessen in De Duikelaar door kunnen gaan.

Maak je gift over op NL 70 TRIO 0391 1658 28 t.n.v. VluchtelingenWerk Zuidwest-Nederland onder vermelding van ‘Zwemles’.

 

 

 

Niet alleen in Hardinxveld-Giessendam willen mensen leren zwemmen! Graag ondersteunen we ook in andere plaatsen zwemles voor volwassenen. Dat kan met jouw steun!