Gemeenten & Professionals, 18 september 2018

Nieuwe stagiaire stelt zich voor

Mijn naam is Naomi Rombout en ben nu twee weken actief als stagiaire bij Vluchtelingenwerk Nunspeet. Het waren twee hele leuke weken, waarin ik al een beetje inzicht heb kunnen krijgen wat het werk van VluchtelingenWerk inhoudt, geen dag is hetzelfde!
placeholder

Ik zit twee ochtenden bij het spreekuur en je weet nooit van te voren waar je de klanten mee kunt helpen, spannend en uitdagend dus!
Daarnaast ben ik assistent bij de inburgering, hier help ik de mensen met hun opdrachten en probeer ik ze de Nederlandse taal bij te brengen. Binnenkort ga ik ook starten als coach, het lijkt mij erg mooi om zo’n proces samen door te maken. Ik heb er heel veel zin in, maar vind het stiekem ook nog wel een beetje spannend!
Ik blijf een heel jaar stage lopen bij VluchtelingenWerk, dus heb nog genoeg tijd om alles te leren. Naast mijn drie dagen stage bij VluchtelingenWerk heb ik nog twee dagen school. Dit doe ik op het Deltion College in Zwolle. De opleiding die ik volg heet Specifieke Doelgroepen. Ik zit in een versneld traject en hoop deze opleiding in één jaar te halen!