Gemeenten & Professionals, 4 december 2019

Teamuitje in het kader van Nationale Vrijwilligersdag

Het team van VluchtelingenWerk Westland kwam op 3 december bij elkaar voor het jaarlijkse teamuitje. Het was een gezellige en lekkere bijeenkomst in 'La Cubanita' in Naaldwijk.
placeholder

In het kader van Nationale Vrijwilligersdag van 7 december werden uit het team van teamleiders Esther van Zutphen en Eric van der Wilk maar liefst vijf vrijwilligers,  die langer dan 5 jaar actief zijn voor VluchtelingenWerk, extra in het zonnetje gezet door regiomanager Angela van der Lans.
Agnes La Bastide (10 jaar), Hamida Benmeshbah (8 jaar), Roy van den Ende (7 jaar), Marijke van der Houwen (5 jaar) en Hanny van Wezel (5 jaar) kregen een mooi beeldje als herinnering.
Wij hopen dat zij - en alle andere vrijwilligers van VluchtelingenWerk - lang en gezond actief zullen zijn voor onze organisatie.

VluchtelingenWerk is een vrijwilligersorganisatie. Landelijk heeft de organisatie bijna 12.500 vrijwilligers die zich soms dag in dag uit, jaar in jaar uit, bekommeren om nieuwkomers bij hen in de straat, de wijk of de gemeente. VluchtelingenWerk Westland is super blij met het geweldige werk dat onze vrijwilligers verrichten. Niet alleen rond Nationale Vrijwilligersdag. Elke dag!