Gemeenten & Professionals, 9 december 2019

Veertien jubilarissen in Haags topteam

Rond Nationale Vrijwilligersdag zetten wij onze tweeduizend vrijwilligers in Zuidwest-Nederland in het zonnetje. Allemaal. Stuk voor stuk. Als dank voor hun inzet. Voor onze organisatie, maar vooral voor alle vluchtelingen die op hartverwarmende wijze worden ondersteund.
placeholder

Ons team in Den Haag vierde vrijwilligersdag maandagochtend met taart. Veel taart. Er werden ervaringen uitgewisseld en ‘gewoon’ gekletst.  Het was dus vooral heel gezellig. Daarnaast waren er mooie woorden. Onze directeur-bestuurder Mirjam Huisman bedankte al onze Haagse vrijwilligers voor hun betrokkenheid en hun tomeloze inzet.

Veertien Haagse vrijwilligers werden extra in het zonnetje gezet. Zij zijn al meer dan vijf jaar voor ons actief. Ze kregen uit handen van Mirjam Huisman een attentie, een beeldje van Moving People.

VluchtelingenWerk is een vrijwilligersorganisatie. Landelijk heeft de organisatie 12.500 vrijwilligers die zich soms dag in dag uit, jaar in jaar uit, bekommeren om nieuwkomers bij hen in de straat, de wijk of de gemeente. VluchtelingenWerk Den Haag is super blij met het geweldige werk dat onze vrijwilligers verrichten. Niet alleen rond Nationale Vrijwilligersdag. Elke dag!