Gemeenten & Professionals, 19 maart 2019

World team 2019!

Evelien Vissers, Clemy Balvers en Marjolein Hopman, allen werkzaam voor VluchtelingenWerk Zuid-Nederland lopen mee met de 103e editie van de Vierdaagse Nijmegen samen met het kleurrijkste team van Nederland, het World team. In totaal lopen er 13 nationaliteiten mee met als doel om mensen te verbinden met elkaar. Het thema dit jaar is liefde #walkforlove.
placeholder

Samen als team gaan zij geld inzamelen voor het goede doel VluchtelingenWerk Nederland. Onze motto “Creating a better world together”. Samen is ons doel om zoveel mogelijk culturen met elkaar te verbinden en zo ook Nederland rijker te maken. Vorig jaar 2018 is de vereniging World Team opgericht met groot succes. Met als voorzitter / verbinder van Nederland Mo Hersi en lieveling van de Vierdaagse Nijmegen / Penningmeester Raidri Macaya.

Clemy, Evelien en Marjolein zijn alle begonnen met trainen, en hebben al de nodige blaren opgelopen. Marjolein, Clemy en Evelien nemen jullie mee met hun avontuur voor VluchtelingenWerk, meer informatie volgt spoedig!