Straatwerving en deur-tot-deurwerving

Voorlichting aan de deur of op straat is voor ons een goede manier om mensen enthousiast te maken en persoonlijk te informeren over ons werk, en om trouwe donateurs te werven. We bereiken met deze vorm van werving mensen die we anders niet goed kunnen bereiken.
placeholder

Donateur worden van VluchtelingenWerk

We vragen tijdens de deur-tot-deur-werving / straatwerving of mensen donateur willen worden en ons willen steunen met een bijdrage per maand. Zodat wij hiermee ons werk voor vluchtelingen kunnen verbeteren. 

Werving in welke steden en dorpen?

Deur tot deurwerving

 • Op de website geefgerust.nl zie je in welke buurten deze week deur-tot-deurwerving gepland is. Let op: Deze website vermeldt de huis-aan-huiswerving van álle goede doelen in Nederland, niet alleen van VluchtelingenWerk.
placeholder

Werving en het coronavirus

Recent zijn wij op kleine schaal weer gestart met onze activiteiten rond deur-tot-deur-werving. Naast de 'anderhalvemeterregel' nemen wij alle mogelijke (voorzorgs)maatregelen om jouw veiligheid en die van onze wervers te waarborgen. Hiervoor is een coronaprotocol opgesteld door de bureaus waarmee wij samenwerken. Een van de maatregelen betreft het niet uitwisselen van kleding onder onze wervers. Om die reden tref je onze medewerkers in hun eigen kleding. Onze wervers zijn wel allemaal herkenbaar aan een hesje en hun eigen identiteitspas met hun naam en ons logo.

  Contact

  Heb je vragen over je donatie of wil je een donatie via straatwerving ongedaan maken? Mail naar: donateurs@vluchtelingenwerk.nl of bel: (020) 346 72 07.

  Help mee: geef voor vluchtelingen

  Op zoek naar veiligheid lieten vluchtelingen alles achter wat hun lief is. Nu moeten ze hun leven weer opnieuw opbouwen in een land dat vreemd voor hen is. VluchtelingenWerk helpt vluchtelingen op weg naar een nieuwe toekomst. Jouw bijdrage helpt hier enorm bij!
  Ja, ik doe een gift